Apps ontwikkelen

Apps ontwikkelen is DTT Multimedia haar kernactiviteit. Wij ontwikkelen apps voor: iPhoneiPadAndroidWindows Phone en HTML5. Naast het ontwikkelen van apps voor de consumentenmarkt, heeft DTT Multimedia tevens relevante ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van bedrijfs-apps.

BAM Utiliteitsbouw

BAM Utiliteitsbouw

De oplossing moet een bron van inspiratie zijn voor de medewerkers van de BAM Utiliteitsbouw. Ideeën en creaties worden met elkaar gedeeld, waarbij de nadruk ligt op een visuele weergave van de ideeën.

RIVM Tekenbeet

RIVM Tekenbeet

De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme.

KPMG Fine II oplossing

KPMG Fine II oplossing

De KPMG Fine II app oplossing is een vervolg en uitbreiding op het in 2013 succesvol opgeleverde KPMG Fine app project.

Krasloten

Krasloten

Ter ondersteuning van de campagne omtrent Krasloten en de December Kalender ontwikkelde DTT Multimedia de Krasloten Game, een spel naar het voorbeeld van het wereldberoemde Flappy Bird spel.

  

Online Star Register

Online Star Register

Met behulp van de Online Star Register (OSR) app kunnen gebruikers de sterrenhemel verkennen. Ook is het mogelijk om met de app een ster te benoemen.

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

De iStratgie app geeft op een dynamische en aantrekkelijke wijze uitleg over het nieuw te voeren beleid binnen het Ministerie van VWS aangaande de IT-aanbestedingen.

KPMG Fine

KPMG Fine

Deze KPMG app ondersteunt consultants in hun vraaggesprekken met de cliënt.

ING Marketing Dag

ING Marketing Dag

In een samenwerking met de ING is er gewerkt aan een inhoudelijke game app met een significante 'fun factor´, dit ter ondersteuning van de ING Marketing dag.

HG Order

HG Order

De HG order app maakt gebruikt van een database waaruit de vertegenwoordiger producten kan opzoeken op basis van een omschrijving of artikelnummer.

Ajax Fanzone

Ajax Fanzone

Volg het laatste Ajax nieuws met de Ajax Fanzone Android, iPhone of iPad app. Alles over Ajax.

Doula Bevallingscoach

Doula Bevallingscoach

Vanaf de eerste wee tot aan de bevalling, staat de Doula app vrouwen bij met gesproken teksten en muziek.

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop

Deze game voor de Hypotheekshop (in opdracht van Flavour) is ontwikkeld met HTML5 + Canvas. Deze technologie maakt dat het spel zowel speelbaar is in de browsers van mobiele devices (zoals op een iPad of iPhone), als in de webbrowsers van uw PC.

Fox Sports Camera app

Fox Sports Camera app

De FOX Sports Camera is een gratis, leuke en unieke manier om van jouw voetbalmoment een FOX Sports moment te maken en dit te delen met je vrienden, familie en je voetbalclub via Facebook.

 

BAM Bouwt Veilig

BAM Bouwt Veilig

Met deze HTML5 oplossing kunnen medewerkers van BAM op en rond bouwplaatsen een onveilige situatie melden. De HTML5 oplossing is platform onafhankelijk en kan zowel door de interne organisatie als externen gebruikt worden.

UWV E-learning games

UWV E-learning games

Voor het UWV, in opdracht van Demare, heeft DTT een tweetal uitdagende en fraaie Flash games ontwikkeld. Beide games zijn ontwikkeld voor desktop browsers.

NSI

NSI

De NSI app ondersteunt het NSI-personeel in het uitvoeren van operationele processen.

Porsche E-learning Game

Porsche E-learning Game

In samenwerking met FXmedia ontwikkelde DTT deze komische en dynamische E-learning game voor Porsche.

Welzorg Pechhulp

Welzorg Pechhulp

Pech onderweg? Met behulp van de Welzorg Pechhulp app kunnen klanten van Welzorg Nederland snel en eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van Welzorg Nederland.

Yoorsport responsive website

Yoorsport responsive website

DTT Multimedia ontwikkelde voor Yoorsport het concept, de designs en de responsive website. Yoorsport is een platform met user generated content met de focus op sport.

AutoLux

AutoLux

Met de AutoLux app zijn gebruikers straks altijd en overal op de hoogte van de nieuwste automodellen.

Smit en Zoon

Smit en Zoon

Met de Smit & Zoon web app hebben de werknemers en managers van Smit & Zoon toegang tot de formulieren welke de basis vormen van de binnen Smit & Zoon gevoerde voortgangsgesprekken.

HG Order portal

HG Order portal

In samenwerking met HG is er gewerkt aan een website waar retailers producten en promoties van HG kunnen bekijken en bestellen.

Nictiz iPad app

Nictiz iPad app

Voor Nictiz heeft DTT Multimedia een native iPad app ontwikkeld. Met de Nictiz app zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van het laatste Nictiz nieuws.

Middin Seksuele Voorlichtingsapp

Middin Seksuele Voorlichtingsapp

Voor Middin heeft DTT Multimedia een totaal concept ontwikkeld speciaal voor mensen met het syndroom van Down; van idee, user interface,design tot de uiteindelijke native iOS & Android app.

Belkin

Belkin

Speciaal voor Belkin, sponsor van de voormalige Rabobank wielerploeg, ontwikkelde DTT Multimedia de WeMo Facebook game.

Adante E-vergadering

Adante E-vergadering

De E-vergadering app stelt medewerkers in staat papierloos te vergaderen en biedt uitgebreide annotatie mogelijkheden voor vergaderstukken.

Scanny

Scanny

De Scanny app stelt gebruikers in staat documenten snel en gemakkelijk te digitaliseren. Dankzij de OCR (Optical Character Recognition) functie, kunnen gebruikers direct stukken tekst extraheren uit fotobestanden.


Valtifest Festival

Valtifest Festival

Valtifest: één van de meest begerenswaardige en meest besproken festivals van het jaar. Een groot app succes voor Valtifest en DTT.

Voetbalprimeur

Voetbalprimeur

Met de Voetbalprimeur app zijn gebruikers straks overal en altijd op de hoogte van het meest actuele voetbalnieuws.

RSR Pechhulp

RSR Pechhulp

Pech onderweg? Met behulp van de RSR Pechhulp app kunnen klanten van RSR Nederland snel en eenvoudig contact opnemen met de klantenservice van RSR Nederland.

 

Scoupy

Scoupy

Duizenden GRATIS kortingscoupons, direct op je smartphone. Verkozen tot ‘Start up van 2012‘

Make a guess

Make a guess

Selecteer een foto, bewerk de foto middels één van de vele speelse effecten, deel de foto op Facebook en het raden kan beginnen!

Continental Framez

Continental Framez

De Continental Framez app is een gratis, leuke en unieke manier om speciale momenten van een Continental event vast te leggen in een fotoframe.

 

Framez

Framez

Met de Framez app transformeer je dagelijkse momenten in een professionele foto-shoot en deel je deze met vrienden en familie op Facebook.

Wandelcam

Wandelcam

De Wandelcam app is een gratis, leuke en unieke manier om speciale wandelmomenten vast te leggen in een fotoframe.

Engagement meter

Engagement meter

De Engagement meter app oplossing stelt organisaties in staat om de betrokkenheid bij werknemers te meten en te voorspellen.

 

Poker

Poker

Een innovatieve manier van pokeren, maar dan ouderwets om de tafel. Dit met behulp van je smartphone of tablet, 1 tegen 1 of tot een groep van 10 personen.

Smolke

Smolke

Een unieke 'HTML5 + Canvas' oplossing. Deze technologie maakt dat het spel zowel speelbaar is in de browsers van mobiele devices (geoptimaliseerd voor iPad en Android Tablet), als in de webbrowsers van uw PC.

Persil

Persil

De Persil Facebook game is ontwikkeld met HTML5 en Canvas. Dit zorgt ervoor dat het spel speelbaar is op vrijwel iedere browsers. De Persil Facebook heeft als doel om de fanbase van Persil te vergroten en de huidige fans te enthousiasmeren.

MFVN Studentenvereniging

MFVN Studentenvereniging

DTT heeft voor de Medische Faculteits Vereniging Nijmegen (MFVN) een fraaie iPhone & Android app ontwikkeld waarmee de leden overal en altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws en de aanstaande activiteiten van de vereniging.

St. Jude Medical

St. Jude Medical

De St. Jude Medical app is een game app voor St. Medical Jude. De app bestaat uit een medische quiz waarin artsen medische kwestie krijgen voorgelegd. De app werd getoond tijdens d EuroPCR beurs.

Embroidery Pattern Creator

Embroidery Pattern Creator

Deze app stelt de fanatieke borduurster in staat eindeloos te experimenteren met telpatronen en borduurraamwerken.

Dragonfly

Dragonfly

De Dragonfly iPad app is een Educatieve Game gericht op kinderen. De App heeft reeds successen behaald in de App Store.

Intermac iFDS

Intermac iFDS

Systemen en netwerken aan boord moeten probleemvrij zijn en een gebruiksvriendelijke ervaring zijn voor bemanning en gasten. De ze iPad app is ontwikkeld om deze doelstellingen te ondersteunen.

MiniCards Travel Discount

MiniCards Travel Discount

Nu wereldwijd alle toeristische hotspots op je mobiel. Met de Minicards App heb je in elke wereldstad wat te doen.

Parkinson Disease

Parkinson Disease

Voor de organisatie efox.nl heeft DTT, de Parkinson app op Android ontwikkeld. Parkinson Home Exercises is een applicatie voor patiënten en therapeuten die omgaan met de ziekte Parkinson

Overmorgen In Beeld

Overmorgen In Beeld

Multiplatform app tbv het vergroten van de participatie en inspraak vanuit de burgerbevolking.

The Boston Consulting Group

The Boston Consulting Group

Voor BCG heeft DTT middels Adobe InDesign CS6 en Digital Publishing Suite (DPS) een interactieve en dynamische iPad applicatie ontwikkeld.

QR Survey

QR Survey

Met deze webtool kunnen bedrijven online vragenlijsten opstellen, waarvan vervolgens een QR code wordt gemaakt. Na het scannen van de QR code kan de respondent de vragenlijst invullen. De resultaten van de vragenlijsten worden daarna middels overzichtelijke infographics gepresenteerd aan het bedrijf.

Diligent

Diligent

Gebruikers van de Android toestellen hadden beperkt de mogelijkheid om de toestellen op te laden, alle beschikbare methoden van energiebesparing waren hier cruciaal.

Schadekiek

Schadekiek

Schadekiek zorgt ervoor dat je snel en gratis reparatieoffertes kunt ontvangen voor de schade aan je voertuig.