Apps ontwikkelen

Apps ontwikkelen is DTT Multimedia haar kernactiviteit. Wij ontwikkelen apps voor: iPhoneiPadAndroidWindows Phone en HTML5. Naast het ontwikkelen van apps voor de consumentenmarkt, heeft DTT Multimedia tevens relevante ervaring opgebouwd in het ontwikkelen van bedrijfs-apps.

KPMG Fine

KPMG Fine

Deze KPMG app ondersteunt consultants in hun vraaggesprekken met de cliënt.

ING Marketing Dag

ING Marketing Dag

In een samenwerking met de ING is er gewerkt aan een inhoudelijke game app met een significante 'fun factor´, dit ter ondersteuning van de ING Marketing dag.

BAM Utiliteitsbouw

BAM Utiliteitsbouw

De oplossing moet een bron van inspiratie zijn voor de medewerkers van de BAM Utiliteitsbouw. Ideeën en creaties worden met elkaar gedeeld, waarbij de nadruk ligt op een visuele weergave van de ideeën.

RIVM Tekenbeet

RIVM Tekenbeet

De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme.

Krasloten Game

Krasloten Game

Ter ondersteuning van de campagne omtrent Krasloten en de December Kalender ontwikkelde DTT Multimedia de Krasloten Game, een spel naar het voorbeeld van het wereldberoemde Flappy Bird spel.

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

De iStratgie app geeft op een dynamische en aantrekkelijke wijze uitleg over het nieuw te voeren beleid binnen het Ministerie van VWS aangaande de IT-aanbestedingen.

HG Order

HG Order

De HG order app maakt gebruikt van een database waaruit de vertegenwoordiger producten kan opzoeken op basis van een omschrijving of artikelnummer.

Ajax1

Ajax1

Volg het laatste Ajax nieuws met de Ajax1 Android, iPhone, iPad of Windows Phone app. Alles over Ajax.

Doula Bevallingscoach

Doula Bevallingscoach

Vanaf de eerste wee tot aan de bevalling, staat de Doula app vrouwen bij met gesproken teksten en muziek.

Continental Framez

Continental Framez

De Continental Framez app is een gratis, leuke en unieke manier om speciale momenten van een Continental event vast te leggen in een fotoframe.

 

De Hypotheekshop

De Hypotheekshop

Deze game voor de Hypotheekshop (in opdracht van Flavour) is ontwikkeld met HTML5 + Canvas. Deze technologie maakt dat het spel zowel speelbaar is in de browsers van mobiele devices (zoals op een iPad of iPhone), als in de webbrowsers van uw PC.

BAM Bouwt Veilig

BAM Bouwt Veilig

Met deze HTML5 oplossing kunnen medewerkers van BAM op en rond bouwplaatsen een onveilige situatie melden. De HTML5 oplossing is platform onafhankelijk en kan zowel door de interne organisatie als externen gebruikt worden.

UWV E-learning games

UWV E-learning games

Voor het UWV, in opdracht van Demare, heeft DTT een tweetal uitdagende en fraaie Flash games ontwikkeld. Beide games zijn ontwikkeld voor desktop browsers.

Porsche E-learning Game

Porsche E-learning Game

In samenwerking met FXmedia ontwikkelde DTT deze komische en dynamische E-learning game voor Porsche.