1. Het ontwerp

Hij is mooi om te zien, daar is iedereen het mee eens. Maar welk Apple product is niet mooi in zijn afwerking? Wie het hier niet mee eens is, zal de productlijn toch eens nader moeten bekijken

2. Functionaliteit

Een iPad kan evenveel als elk ander netbook, maar is compacter. Een iPad kan werken met documenten, films downloaden en afspelen, je kunt ermee skypen, en op Facebook.

3. Gewicht

Hij is licht van gewicht. Met zijn 730 gram misschien iets zwaarder dan een iPad 2, maar wat verwacht je van een HD beeldkwaliteit die maar liefst 3 keer scherper is dan bij het vorige model. De toename in gewicht zorgt nou niet direct voor een geblesseerde schouder.

4. Batterijduur

Een volle batterij gaat maar liefst 10 uur mee! En dit is niet alleen de belofte van de fabrikant, de werkelijkheid ligt hier dicht bij in de buurt. In 6 maanden neemt de duur slechts met enkele minuten af.

5. Niet kapot te krijgen

Uw kinderen kunnen hem niet slopen! De iPad is zeer sterk en heeft slechts één knop die niet los te trekken of pulken is, daarnaast heeft hij geen klapbaar scherm dat je uit elkaar kan trekken.

6. Ideaal voor kinderen

Hij is eenvoudig te bedienen, zelfs door kinderen! Kinderen worden al met 1,5 jaar professionals op computergebied. De iPad biedt verschillende interactieve en educatieve apps voor kinderen. Zie hier een voorbeeld.

7. Ook voor je ouders en grootouders

Hij is makkelijk te bedienen door je ouders en zelfs door je overgrootouders. Vanuit technisch oogpunt verhouden ouderen zich tot kinderen als het gaat om het bedieningsgemak, de makers wisten dit ook. Ze hebben de iPad zo ontwikkeld, dat ook ouderen er gek op zullen zijn!

8. Eenvoudige bediening

De grootste valkuil: je bent te lui voor nieuwe kennis en vaardigheden, zelfs als je er maar enkele minuten in hoeft te steken. “Ik heb geen tijd om me erin te verdiepen, ik leef nu zonder, en daar heb ik ook niet over te klagen”, lijkt een geldig argument, totdat je een iPad in je handen hebt.

9. Applicaties

Veel applicaties. Heel veel applicaties. Ongelofelijk veel applicaties! De iPad biedt meer dan 100,000 games, navigatie,- en reisservices, designer apps, programma’s voor de zakelijke markt en persoonlijke trainingsschema’s. Bekijk hier maar eens.

10. Populairst

De beste apps verschijnen als eerst op de iPad. Als je van het ene op het andere moment opeens op het slechte idee komt om onder het motto “ik ben niet zoals iedereen” besluit om een ander merk tablet aan te schaffen, hou dan goed in je achterhoofd dat alle recente en innovatieve applicaties als eerste of alleen op de iPad verschijnen.

11. Status

Je kunt het ontkennen, maar de iPad gebruiker is stijlvol. Mede door de mooie lijnvoering en functionaliteit van de iPad is de gebruiker hipper dan een andere tabletgebruiker.

12. Automatische updates

Het ‘operating system’ (iOS) wordt constant automatisch up to date gebracht. Onlangs is iOS 6 als (gratis) download beschikbaar gesteld. In tegenstelling tot Android en andere services zijn nieuwe mogelijkheden snel en makkelijk automatisch te verkrijgen.

13. Presentatie

In bijna iedere situatie, of dit nu zakelijk of privé is, is een goede presentatie wenselijk. Of het nu gaat om een portfolio of het tonen van de foto’s van je verjaardag; het is lastig om een beter apparaat te bedenken dan de iPad waarmee je een effectieve presentatie kunt geven.

14. Tijdschriften en kranten 2.0

De iPad levert tijdschriften en kranten op de moderne manier. Blader door tijdschriften en kranten op een leuke en innovatieve manier. Tijdschriften en kranten tonen geweldige foto’s, video’s van een hoge kwaliteit en leuke interactieve testen.

15. Een iPad bediening heb je zo in de vingers

De bediening van de iPad is zeer gebruiksvriendelijk. Het is alleen al een feestje om je vingers kennis te laten maken met de geweldige gevoeligheid van een iPad. Je vingers glijden over het scherm, je klikt op bepaalde knoppen en links en alles werkt perfect! Zoals Steve Jobs het pakkend omschreef “The internet at their fingertips”. En het is natuurlijk heel gaaf dat je geen muis op hoeft te pakken om iets aan te klikken, maar gewoon simpel op het scherm kunt klikken, duwen, scrollen of tappen. Probeer het maar eens!

Meer weten?

We helpen je graag verder. Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. We lichten je ook graag de mogelijkheden toe voor de ontwikkeling van een iPad app.