C&A loyalty demo app overzicht
Oplevering: 2017, kwartaal 1

Shoppen bij C&A en ondertussen sparen voor acties en kortingsvouchers! Wie weet wordt dat binnenkort de realiteit. Hoe? DTT heeft in opdracht van enterprise opdrachtgever Fanly voor C&A een demo app als loyaliteitsprogramma ontwikkeld. Kort gezegd; als deze app gerealiseerd wordt, kan de gebruiker punten sparen met zijn aankopen bij C&A. Deze punten kunnen vervolgens worden omgezet in kortingsvouchers.

Het tijdperk van het ouderwetse zegeltjes sparen en plakken komt langzaam tot zijn einde. Met de demo van de C&A loyalty app hebben we wéér een stapje gezet richting digitalisering. Maar hoe werkt dat sparen nou precies? Met jouw profiel spaar je punten door het scannen van QR codes op kassabonnen. Deze punten worden verzameld in jouw account. Vervolgens kunnen je gespaarde punten eenvoudig omgezet worden naar verschillende kortingen/vouchers die je kunt inzetten tijdens volgende aankopen.

De C&A demo app is niet de eerste loyalty app uit de DTT stal. Interesse in loyalty apps? Bekijk dan vooral ook de SunflowerBagels & BeansDoppio en Sumo loyalty apps van onze enterprise opdrachtgever Fanly

Meer C&A? Bekijk de website.

C&A loyalty demo app beschrijving

Functionaliteiten

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.