Capture social camera app overzicht
Oplevering: 2017, kwartaal 3

Samen met Capture International is DTT de Capture app voor Android aan het ontwikkelen. Met de Capture app wordt het delen van foto’s nog veel makkelijker. Zo hoeven je vrienden, collega’s en/of familie geen foto’s meer te WhatsAppen, mailen of sharen via een social medium. De app stelt je in staat om de foto’s die je maakt direct te delen met andere smartphone bezitters in de buurt. Weet je wat dat betekent? Nooit meer te hoeven wachten voor die picture perfect post!

Het concept is zo klaar als een klontje. Als je een afbeelding neemt met ‘de capture optie’, zie jij gelijk welke smartphone bezitters in de buurt zijn. What is next? Nu kies je simpelweg je vrienden en delen maar. Na het delen van de afbeeldingen biedt de applicatie de mogelijkheid om reacties achter te laten op elkaars genomen foto’s. Het schieten van gave plaatjes heeft dus een compleet nieuwe dimensie, meer plezier én socialer.

Klinkt cool, niet waar? Er is slechts één ‘addertje’, je vrienden moeten ook over deze applicatie beschikken. De app vraagt om je locatie, en maakt gebruik van je GPS om te kijken waar jouw vrienden zich bevinden. And guess what: dat gaat niet eens ten koste van jouw batterij! Hoe? Capture maakt gebruik van bronnen met een laag batterijverbruik zoals telefoontorens en WiFi locaties.

Capture social camera app beschrijving

Functionaliteiten

 

 

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.