Multibel beschrijving
ios
android
Oplevering: 2020, kwartaal 4

Multibel is een SaaS dienst (Software as a Service): een alarmering oplossing waardoor bedrijven sneller kunnen reageren op kritische gebeurtenissen, mensen sneller in veiligheid worden gebracht en de continuïteit wordt gewaarborgd. De alarmering maakt onderscheid tussen het starten van een scenario, het bereiken van de personen en het volgen van het resultaat.

DTT heeft aan het design gewerkt van de Multibel app en het Multibel web activatie portaal. De app en het web activatie portaal dienen als communicatiemiddel voor gebruikers. Vanuit de app of het activatie portaal kan een alarm oproep worden gestart waarna vervolgens een melding wordt gestuurd naar de desbetreffende groep ontvangers. Ontvangers van de melding kunnen de oproep bevestigen of afwijzen. Vanuit de app of het web activatie portaal kunnen gebruikers vervolgens de statistiek van hun oproep bekijken en monitoren. 

Phone

Desktop

Functionaliteiten

Referentie

''Het DTT design-team heeft ons super geholpen de website op te frissen, meer conversies te halen en technisch te verbeteren. Idem bij onze MultiBel app. De uitdaging was de combinatie van een modern design met verbeterde gebruiksvriendelijkheid. Wij zijn erg tevreden met het resultaat en dit smaakt zeker naar meer. De omgang met het team was fijn, van de grote baas tot de individuele designers, allemaal vaklui. TOT SNEL.''

Maurits Knopjes, mededirecteur Multibel

Alle succesverhalen omtrent Multibel:

DTT blog: Referentie Multibel

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.