Home > Over DTT > Artikelen

Artikelen

Op zoek naar meer informatie over het ontwikkelen van apps? In de onderstaande artikelen bespreken we veelgestelde vragen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Alles over beveiliging van apps - DTT Artikelen

Alles over beveiliging van apps

Wie veel voorkomende veiligheidsrisico’s in apps kent, zal er vanzelfsprekend tijdens het bouwen rekening mee houden. Wij delen onze expertise.

7 tips voor het beveiligen van een app - DTT Artikelen

7 tips voor het beveiligen van een app

De beveiliging en privacy gevoeligheid van apps is een hot topic. Als bedrijf wil je geen imagoschade vanwege een datalek en consumenten moeten zich veilig kunnen voelen. Wij delen graag onze expertise met jou.

Een app maken die goed scoort in de app stores - DTT Artikelen

Een app maken die goed scoort in de app stores

Een vraag die bij alle app concept bedenkers rijst is: hoe laat ik mijn app goed scoren in de app stores? Wij delen onze expertise.

Apps voor in de zorg - 12 voorbeelden - DTT Artikelen

Apps voor in de zorg - 12 voorbeelden

Zorg apps ontwikkelen doe je bij DTT. Met ervaring en enthousiasme in huis, zijn wij de juiste partij om jouw partner in ontwikkeling te worden.

Native of hybride app ontwikkeling - DTT Artikelen

Native of hybride app ontwikkeling

Situatie: je wil een app ontwikkelen. Wat doe je dan? In de praktijk wordt er vaak eerst gegoogled. Logisch, aangezien er veel vragen op je afkomen. Een van de eerste is vaak: wil ik een native of een hybride app?

The ins and outs van in-app aankopen  - DTT Artikelen

The ins and outs van in-app aankopen

Iets waar veel opdrachtgevers nieuwsgierig naar zijn bij de ontwikkeling van een app zijn de zogenaamde ‘in-app aankopen’. De naam zegt het al: aankopen die je binnen de app doet. Wij delen graag onze ervaringen.

Native app of web applicatie? - DTT Artikelen

Native app of web applicatie?

‘Apps zijn zó 2015’ kopte het artikel van Herbert Blankesteijn op 6 februari jl. in De Volkskrant. Een gewaagde constatering waar de meningen anno 2016 over verdeeld zijn. Als web-, app- en game developer reageren wij hier graag even inhoudelijk op.

Vergroot je kansen op een succesvolle en winstgevende app - DTT Artikelen

Vergroot je kansen op een succesvolle en winstgevende app

De ontwikkeling van apps zit in de lift, het lijkt dan ook om een explosieve groeimarkt te gaan. Toch is maar een klein deel van de ontwikkelde apps winstgevend.

Zoektocht naar investeerders - DTT Artikelen

Zoektocht naar investeerders

Bij DTT willen we graag helpen om jouw kansen op succes te maximaliseren. Dat kán, met de juiste aanpak. Lees hier meer over wat er mogelijk is.

Het laten maken van een native app of een HTML5 App - DTT Artikelen

Het laten maken van een native app of een HTML5 App

De vraag naar apps voor tablets en smartphones is groeiende. In Nederland én het buitenland maken tablets en smartphones steeds meer deel uit van het dagelijks leven.

Lees meer

Van App idee tot App Store - DTT Artikelen

Van App idee tot App Store

Hoe komt een app idee van een brainstormsessie tot een top positie in de App store? Wat komt hier zoal bij kijken, voor welke valkuilen moet worden uitgekeken en wat zijn mijlpalen tijdens dit proces?

Lees meer

App ontwikkelaars uitgedaagd - DTT Artikelen

App ontwikkelaars uitgedaagd

De consument kan zijn geluk niet op na wéér een aankondiging van Apple of Samsung over een nieuwe telefoon of tablet. De app ontwikkelaar is echter minder blij met deze aankondiging.

Lees meer

Het schrijven van blogartikelen  - DTT Artikelen

Het schrijven van blogartikelen

Op veel websites zijn tegenwoordig blogs te vinden. Er wordt over van alles en nog wat geblogd; apps, boeken, films, make-up en nog veel meer. Maar waarom wordt er zoveel geblogd?

Lees meer

Vergroot de vindbaarheid van een app - DTT Artikelen

Vergroot de vindbaarheid van een app

De marketing en promotie van een app is net zo belangrijk als de ontwikkeling van een app. Met meer dan 800.000 apps voor iOS en 700.000 voor Android, is de vindbaarheid van een app voor menig app ontwikkelaar een nachtmerrie.

Lees meer

App ontwerptips - DTT Artikelen

App ontwerptips

De app ontwerptips van Mike Krieger, mede-eigenaar Instagram.

Lees meer

Ontwikkelingen op de tablet markt (Deel II) - DTT Artikelen

Ontwikkelingen op de tablet markt (Deel II)

In het vorige artikel lieten we al weten dat er een aantal interessante ontwikkelingen zijn op de tablet markt. In deel II van dit artikel nemen we de ontwikkelingen van Amazon en Samsung onder de loep, vergelijken we de prijzen van de verschillende tablets en bespreken we de verwachtingen voor 2013.

Lees meer

Ontwikkelingen op de tablet markt (Deel I) - DTT Artikelen

Ontwikkelingen op de tablet markt (Deel I)

Eén ding weten we zeker: Apple, Google, Samsung, Amazon en Microsoft gingen een hevig gevecht met elkaar aan. In dit artikel geven we een overzicht van de tablet markt in 2012.

Lees meer

App Store Optimalisatie - DTT Artikelen

App Store Optimalisatie

App store optimalisatie (ASO) is het beter vindbaar maken van mobiele applicaties in de verschillende app stores. ASO is een vorm van optimalisatie waarbij wordt gekeken naar zaken als app trefwoorden, titels en beschrijvingen van apps.

Lees meer

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.