Artikelen

Op zoek naar meer informatie over het ontwikkelen van apps? In de onderstaande artikelen bespreken we veelgestelde vragen. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

Home > Over DTT > Artikelen

Investeerders vinden voor uw app idee - DTT Artikelen

Investeerders vinden voor uw app idee

De app markt is een booming business. Successen zoals Instagram, Wordfeud en Draw Something inspireren ondernemers om zelf ook een app onderneming te starten.

Verdienmodellen van mobiele applicaties - DTT Artikelen

Verdienmodellen van mobiele applicaties

Wilt u geld verdienen met een app? Er zijn verschillende verdienmodellen, elke strategie heeft zijn eigen voor- en nadelen. Om tot een goed verdienmodel te komen moeten verschillende afwegingen worden gemaakt.

Een app laten ontwikkelen voor uw bedrijf of organisatie - DTT Artikelen

Een app laten ontwikkelen voor uw bedrijf of organisatie

Een app ontwikkelen is voor veel bedrijven en organisaties niet langer een leuke extra maar wordt steeds meer gezien als een noodzakelijke vernieuwing.

Mogelijkheden mobiel adverteren - DTT Artikelen

Mogelijkheden mobiel adverteren

In 2010 zei Steve Jobs het volgende over mobiel adverteren: “Mobile advertising really sucks." Anno 2013 worden er echter boeken volgeschreven met verschillende methoden om het beste en het meeste uit mobiel adverteren te halen.

App analytics: eenvoudig het succes van apps meten - DTT Artikelen

App analytics: eenvoudig het succes van apps meten

Toen zo’n 15 jaar geleden de internethype begon, lieten particulieren en bedrijven massaal een website bouwen. Niemand wist nog precies wat je met een website kon doen en wat de juiste commerciële zet was, maar achterblijven was geen optie.

Het verschil tussen native apps, hybride apps en HTML5 applicaties - DTT Artikelen

Het verschil tussen native apps, hybride apps en HTML5 applicaties

Denkt u erover om een app te laten ontwikkelen, maar weet u nog niet wat voor type app? In dit artikel bespreken we drie verschillende manieren waarop u een app kunt laten ontwikkelen; native, HTML5 of hybride.

Algoritme App Store - DTT Artikelen

Algoritme App Store

Een goed idee in combinatie met de juiste uitvoering leidt mogelijk tot een goede app. Maar wanneer de app eenmaal in de App Store staat, is het ook van belang dat de app gevonden wordt.

App voor Marketing & Marketing voor je App - DTT Artikelen

App voor Marketing & Marketing voor je App

In dit artikel snijden we, zoals de titel al doet vermoeden, twee onderwerpen aan welke een zekere samenhang vertonen. Apps worden vaak ingezet voor marketing- en promotiedoeleinden, echter een kans op succes is klein zonder een sterk promotieplan voor de uitgebrachte app.

Het effectief inzetten van Twitter - DTT Artikelen

Het effectief inzetten van Twitter

Twitter is een veelgebruikt platform, maar hoe zet je het nu effectief in? In dit artikel geven wij advies over de inzet van Twitter en hoe het kan bijdragen aan het succes van een app.

Progressive web apps - de nieuwe combinatie van native- en web apps - DTT Artikelen

Progressive web apps - de nieuwe combinatie van native- en web apps

Is de progressive web app dé mobiele oplossing voor bedrijven en eindgebruikers?

Lees meer

Alles over beveiliging van apps - DTT Artikelen

Alles over beveiliging van apps

Wie veel voorkomende veiligheidsrisico’s in apps kent, zal er vanzelfsprekend tijdens het bouwen rekening mee houden. Wij delen onze expertise.

Lees meer

7 tips voor het beveiligen van een app - DTT Artikelen

7 tips voor het beveiligen van een app

De beveiliging en privacy gevoeligheid van apps is een hot topic. Als bedrijf wil je geen imagoschade vanwege een datalek en consumenten moeten zich veilig kunnen voelen. Wij delen graag onze expertise met jou.

Lees meer

Een app maken die goed scoort in de app stores - DTT Artikelen

Een app maken die goed scoort in de app stores

Een vraag die bij alle app concept bedenkers rijst is: hoe laat ik mijn app goed scoren in de app stores? Wij delen onze expertise.

Lees meer

Apps voor in de zorg - 12 voorbeelden - DTT Artikelen

Apps voor in de zorg - 12 voorbeelden

Zorg apps ontwikkelen doe je bij DTT. Met ervaring en enthousiasme in huis, zijn wij de juiste partij om jouw partner in ontwikkeling te worden.

Lees meer

Native of hybride app ontwikkeling - DTT Artikelen

Native of hybride app ontwikkeling

Situatie: je wil een app ontwikkelen. Wat doe je dan? In de praktijk wordt er vaak eerst gegoogled. Logisch, aangezien er veel vragen op je afkomen. Een van de eerste is vaak: wil ik een native of een hybride app?

Lees meer

The ins and outs van in-app aankopen  - DTT Artikelen

The ins and outs van in-app aankopen

Iets waar veel opdrachtgevers nieuwsgierig naar zijn bij de ontwikkeling van een app zijn de zogenaamde ‘in-app aankopen’. De naam zegt het al: aankopen die je binnen de app doet. Wij delen graag onze ervaringen.

Lees meer

Native app of web applicatie? - DTT Artikelen

Native app of web applicatie?

‘Apps zijn zó 2015’ kopte het artikel van Herbert Blankesteijn op 6 februari jl. in De Volkskrant. Een gewaagde constatering waar de meningen anno 2016 over verdeeld zijn. Als web-, app- en game developer reageren wij hier graag even inhoudelijk op.

Lees meer

Vergroot je kansen op een succesvolle en winstgevende app - DTT Artikelen

Vergroot je kansen op een succesvolle en winstgevende app

De ontwikkeling van apps zit in de lift, het lijkt dan ook om een explosieve groeimarkt te gaan. Toch is maar een klein deel van de ontwikkelde apps winstgevend.

Lees meer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.