De Live Life website is nu live

01.10.2018

De Live Life website is nu live

Live Life is een applicatie die door middel van de digitale wereld, mensen in de ‘echte’ wereld bij elkaar brengt. Hoewel er nog hard aan de app oplossing wordt gewerkt, staat de promotie website van Live Life al wel live!

Ontmoet nieuwe vrienden met de Live Life app

De Live Life app helpt je om in contact te komen met nieuwe vrienden. Het kan gebruikt worden op vele verschillende locaties. Denk aan bars en festivals, maar ook als je onderweg bent in de trein of bus. Overal is er een kans om nieuwe mensen te ontmoeten. Hoe vraag je? Je scant de Live Life QR-code op de locatie waar je bent. Vervolgens kom je in een chatroom waar je met alle gebruikers kunt praten die op dezelfde locatie aanwezig zijn en op sommige locaties wordt deze chatroom ook op een tv-scherm weergegeven. Praat met elkaar, ontmoet elkaar en maak nieuwe vrienden.

Ondernemers en Live Life

Ook voor ondernemers is het interessant om aan Live Life deel te nemen. De Live Life app biedt de mogelijkheid om op een persoonlijke manier klantloyaliteit op te bouwen. Ondernemers kunnen de real-time chat weergeven op een tv-scherm en op die manier actief gebruik van de Live Life app onder klanten aanmoedigen. Bovendien kunnen ondernemers ook adverteren en vouchers aanbieden via het gepersonaliseerde dashboard. Live Life is daarom een speelse manier om het contact met je klanten een boost te geven.

De app is nog onder constructie, maar de promotie website staat al live! Bekijk de website hier

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.