Home > Over DTT > Vacatures

HR stagiaire

HR stagiaire

Bij DTT zijn we op zoek naar een HR/recruitment stagiair (32-40 uur). Wij zijn op zoek naar iemand die een passie heeft voor HR en communicatief vaardig is. Jij weet hoe je mensen kunt informeren en enthousiasmeren en je hebt organisatorische skills. Daarnaast wil je alles leren op het gebied van HR. 

DTT in een notendop

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als de BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en de overheid. Wij stellen hoge doelen voor onszelf, ook ter verantwoording richting onze klanten. We zijn een jonge en snelgroeiende start-up, jouw input en inzet kan een groots verschil maken. Wij streven continue naar verbetering en verwachten dat jij hierin bijdrage levert.

Tijdens deze uitdagende meewerkstage maak je kennis met alle facetten van in-, door- en uitstroom binnen het HR vakgebied, van operationeel tot tactisch niveau. Je werkt nauw samen met en in opdracht van de HR Manager. Je draagt, onder supervisie van de HR Manager, zorg voor de personeelsadministratie in de ruimste zin van het woord. 

Als HR stagiair ben je o.a. betrokken bij het gehele werving- en selectieproces, zoals het opstellen van een vacaturetekst, het voeren van gesprekken, de selectie en uiteindelijke aanname van nieuwe medewerkers. Je bent betrokken bij het arbeidsomstandighedenbeleid, zoals het voeren van evaluatiegesprekken. Je levert een bijdrage aan het optimaliseren van HR processen/proceduresDaarnaast ga je afhankelijk van jouw ambitie en onze mogelijkheden een specifiek HR project uitvoeren. Tevens wordt er aandacht besteed aan jouw eigen ontwikkeling en heb je om de twee weken een feedback en reflectiemoment met de HR Manager. 

Onze ideale stagiaire

Genoeg over ons: wie ben jij? Wij staan open voor suggesties, maar zoals wij het nu voor ogen zien, beschikt onze ideale stagiaire over de volgende eigenschappen/skills:

 • Accuraat en integer Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden In staat om zelfstandig te werken.
 • Open houding
 • Je bent stressbestendig en flexibel. 
 • Je komt te werken in het bruisende bureau leven; werk kan zichzelf opstapelen, prioriteiten wisselen per dag en het kan aanvoelen als kunst- en vliegwerk. Deze aspecten zijn voor jou slechts een motivatie om een stapje extra te zetten.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden wij jou?

 • Per direct een uitdagende en leerzame stage.
 • Een dynamische, internationale en groeiend bedrijf met jonge collega's.
 • Een werkplek om jouw talenten (nog) verder te ontwikkelen.
 • Veel mogelijkheid voor eigen initiatief en inbreng. 
 • Wekelijkse vrijdagmiddagborrel.
 • Aantrekkelijke stagevergoeding met de mogelijkheid tot een (parttime) baan na je stage. 

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Wil jij graag onderdeel uitmaken van een snel groeiend en dynamisch multimediabedrijf? Word jij enthousiast van human resources en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van ons bedrijf? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje, wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.