iOS ontwikkelaar stage

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Stage iOS app ontwikkelaar

 

Een iOS ontwikkelaar ontwikkelt applicaties die te gebruiken zijn op enkel Apple devices. Als developer weet je dan ook precies hoe deze apps in elkaar moeten zitten en hoe je eventuele fouten kunt herkennen en oplossen. Tijdens je iOS development stage leer je alle ins en outs over dit vak.

Je stageperiode is een belangrijke periode waarin je ervaringen opdoet in de praktijk. Datgene waar jij zo hard voor geleerd hebt, mag je nu gaan uitvoeren in de praktijk. Je wilt hier natuurlijk zoveel mogelijk uithalen, in een korte periode, om zoveel mogelijk te leren. Zo word je werkend en lerend klaargestoomd voor je toekomst. DTT biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met je droombaan en je hierin verder te ontwikkelen. Je krijgt alle vrijheid om je talent verder te ontwikkelen en wordt hierin begeleid.

Als iOS ontwikkelaar in wording weet je als geen ander dat ieder foutje ‘cruciaal’ is bij het programmeren. Door een kleine fout kan een applicatie minder goed werken of zelfs crashen. Daarom is het belangrijk dat je secuur te werk gaat. Op ons rustige kantoor kun je je goed concentreren op je projecten en heb je geen last van babbelende klasgenoten. Je werkt tussen professionals die net zo graag als jij het beste resultaat willen halen. Dat werkt stimulerend!

Wat wij jou bieden tijdens je stage iOS ontwikkelaar:

 • De kans om je verder te ontwikkelen als volwaardig iOS developer;
 • Een ruime en motiverende werkomgeving, je werkt niet in een hokje;
 • De mogelijkheid om de leiding te nemen bij het ontwikkelen van nieuwe apps en websites;
 • De kans om een appontwikkelingsbedrijf van binnen en buiten te leren kennen; 
 • De hele week gratis lunchen en gezellige bedrijfsborrels op vrijdagavond.

Bij DTT richten wij ons op de samenwerking van een groot team. We zijn met velen, daarom is het belangrijk dat we goed communiceren. Op die manier ervaren we allemaal een prettige samenwerking. Om dit te stimuleren organiseren wij regelmatig trainingen waar jij ook als stagiair aan mag deelnemen. Dit verwachten wij van jou als je bij DTT stage loopt:

 • Je hebt kennis van de programmeertalen Objective-C en het liefst ook Swift;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en detail;
 • Je kunt met deadlines overweg;
 • Je hebt een proactieve houding;
 • Je kunt goed samenwerken in een team.
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Een iOS development stage bij DTT in Amsterdam

 

DTT is sinds 2010 een succesvolle app-, website -en gameontwikkelaar voor iOS, Android en HTML5. Grote bedrijven zoals de ING Bank hebben mooie apps van ons ontvangen. Omdat wij met (grote) bedrijven samenwerken en dit ook willen blijven doen, zijn wij erg serieus en nauwkeurig. Dat is iets wat je hier als stagiair meekrijgt en leert. Daar heb je in je verdere toekomst ook zeker wat aan!

Bij DTT werk je niet aan nep-projecten, alles wat je maakt wordt echt gebruikt. Hierdoor leer je precies hoe je iets goed uitvoert en waar je op moet letten. Als je tijdens je stage laat zien dat je goed in ons team past, bieden wij jou de kans om bij ons te blijven in de vorm van een (bij)baan! Zo zijn velen van onze collega’s ook via een stage hier gekomen. Speciaal voor jou als toekomstige stagiair hebben zij hun ervaringen als stagiaire bij DTT voor je opgeschreven. Ben je al helemaal overtuigd? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@d-tt.nl en laat ons weten waarom jij onze toekomstige iOS developer stagiair wordt. 

Beschik jij over alle hiervoor genoemde skills? Bekijk dan onze iOS development stage vacature! 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.