Kinderboeken voorlees app – demo tool overzicht
Oplevering: 2018, kwartaal 2

De Kinderboeken voorlees app (demo versie) neemt ouders en grootouders samen met hun (klein) kinderen mee op voorleesavontuur. Elk avontuur bestaat uit een combinatie van illustraties, teksten en geluiden, en biedt de gebruiker daarmee een kijk-, luister- en voorleesboekervaring in één. Met dank aan de inzet van Unity, een cross-platform game-engine, is de app mooi, speels en levendig geanimeerd. Ideaal voor de jonge doelgroep.

In de Kinderboeken voorlees app zijn een aantal verhalen gratis beschikbaar gemaakt, maar liefhebbers kunnen ook een abonnement afsluiten, hiermee krijgen zij exclusief toegang tot alle (nieuwe) verhalen. Verder is de content van de app volledig beheersbaar via een Content Management System (CMS). Via het CMS kunnen verhalen, afbeeldingen en geluiden eenvoudig worden toegevoegd.

Het concept is ‘white label’ inzetbaar, deze app dient dan ook als een demo voor kinderboekschrijvers welke de Kinderboeken voorlees app als basis willen gebruiken voor hun eigen kinderboeken. Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Kinderboeken voorlees app – demo tool beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de Kinderboeken voorlees app – demo tool:

DTT blog: Kinderboeken voorlees app (demo) nu live

Meer app oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.