Live Life app  overzicht
Oplevering: 2019, kwartaal 2

Het gebruik van social media kan nog veel socialer, help je omgeving tot leven te komen: Live Life is de ideale partner voor ondernemer én socializer!

De Live Life app verbindt mensen op elk mogelijke locatie door middel van een real-time centraal chatscherm. Denk aan sociale hotspots zoals de bar, het theater en de schoolkantine, of gewoon onderweg in de trein. Gebruikers kunnen gemakkelijk inloggen door een QR-code op locatie te scannen. De Live Life app maakt het leven niet alleen interactiever en socialer, maar ook voordeliger. Gebruikers kunnen namelijk sparen voor vouchers door een locatie regelmatig te bezoeken. 

Voor ondernemers is Live Life ook een waardevolle toevoeging. Ondernemers kunnen adverteren in de Live Life app en via hun gepersonaliseerde dashboard vouchers aanbieden aan de gebruiker. Dit biedt hen de mogelijkheid om op een persoonlijke manier klantenloyaliteit te stimuleren. Daarnaast kunnen zij de real-time chat weergeven op een tv-scherm om actief gebruik van de Live Life app aan te moedigen. Dit dashboard biedt de ondernemer ook de mogelijkheid om ongewenste berichten te verwijderen en vervelende gebruikers te blokkeren, zodat de Live Live app voor iedereen een fijne omgeving blijft.

Wil je nog meer weten? Bekijk de Live Life website.

 

Live Life app  beschrijving

Functionaliteiten

Alle succesverhalen omtrent de Live Life app:

DTT blog: Nu live: de Live Life app
DTT blog: De Live Life website is nu live

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.