App ontwikkelaar | iPhone - iPad - Android - HTML5 - Games | DTT

App ontwikkelaar

iPhone - iPad - Android - HTML5 - Games

Icons

App ontwikkelaar DTT is uw partner in het gehele app ontwikkeltraject. DTT ontwikkelt applicaties voor zowel iPhone, iPad, Android, als desktop. Afhankelijk van de specificaties van het project, ontwikkelen we onze applicaties in een native-, hybride- of web-techniek. DTT streeft altijd naar een excellente klantervaring, kwaliteit en onderscheidend design. Wij helpen u graag verder bij het uitwerken van uw app-idee en -concept, we zijn u ook graag van dienst bij het positioneren en promoten van uw app. Op zoek naar een app ontwikkelaar voor iOS, Android of Hybride? Bel of mail ons gerust voor meer informatie of voor een vrijblijvend gesprek. DTT is uw full service app ontwikkelaar.

MEER

onze werken

Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit.

Op zoek naar meer?

Bekijk ons portfolio

MEER

onze klanten

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en we bewaken de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wij treden naar voren als expert en adviseur, we nemen verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle levering.

dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients
dtt clients

Ons team

DTT team

Een gezonde dosis collegialiteit, passie, inzet, talent en verantwoordelijkheidsgevoel stellen ons in staat om elke dag maximaal te presteren. Allemaal ingrediënten waarmee we onze opdrachten weten om te zetten tot succesvolle projecten.

MEER

DTT in de pers

DTT in de pers
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.