De app is ‘klaar’ en moet in de markt worden gezet. Er moet een sneeuwbal effect ontstaan, maar iemand moet wel de koude berg beklimmen om de sneeuwbal te maken om deze daarna over de rand te duwen. En de app moet wel ècht goed zijn, anders komt de sneeuwbal snel tot stilstand. Helaas is er geen standaard formule voor een succesvolle promotie campagne. 

Het is van belang dat de app oplossing onder de aandacht komt van de relevante doelgroep. DTT staat u graag bij in het uitdenken èn uitvoeren van de juiste strategie. 

DTT biedt u verschillende middelen om dit te realiseren:

  • Professioneel persbericht, inclusief het uitsturen van het persbericht, samenstellen van de beeldbestanden en een rapportage. Klik hier voor een beknopt overzicht van eerder gerealiseerde publicaties.
  • Uitvoerig overzicht internationaal relevante review websites
  • App promotie website
  • Promotie video

Dit alles voor een juiste uitstraling richting; gebruikers, adverteerders, investeerders, bloggers en journalisten. We gaan graag met u om de tafel om een promotiestrategie te ontwikkelen die het beste bij de situatie past. Verder zijn er extra promotie mogelijkheden waarbij we u kunnen ondersteunen; Facebook advertising, SEA, SEO, radio campagnes, buitenreclame, televisiereclame, print en meer.