Home > Over DTT > Vacatures

Stagiair back end development PHP gezocht

Stagiair back end development PHP gezocht

DTT is op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde PHP back end developers. Tijdens je stage werk je aan prachtig gedesignde en succesvolle (inter)nationale websites en andere weboplossingen. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten. Je gaat aan de slag om het platform continu te verbeteren en de gebruikerservaring te optimaliseren. Hierbij neem je zelf het initiatief en krijg je ook de ruimte om met ideeën en oplossingen te komen. Uiteraard bedenken we samen met jou een eventuele gave en uitdagende afstudeeropdracht.

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als de BAM, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Er wordt gewerkt in een jong en getalenteerd team dat zich elke dag weer inzet voor het bedrijf en ervoor zorgt dat er uitsluitend kwaliteit wordt geleverd.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw develop talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te helpen bij de ontwikkeling van websites en andere webontwikkelingen, daarnaast zal je meehelpen met de optimalisatie van bestaande webapplicaties. Je leert de ins- en outs van back end development terwijl je meewerkt aan projecten voor opdrachtgevers van DTT. Een stage bij DTT betekent een creatieve werkkring in een snelgroeiende onderneming met volop ontwikkelings- en carrièremogelijkheden. 

Functie eisen

Wij zijn op zoek naar een jonge en getalenteerde PHP developer met een passie voor mooie producten. Iemand die perfectie nastreeft maar dit ook kan herkennen. Jij werkt graag in teamverband aan schaalbare systemen die jij opzet, ontwikkelt en onderhoudt.

Functie eisen:

  • Voor PHP stagiaires: kennis van programmeertalen als PHP, MySQL en het liefst ook Javascript, jQuery, HTML en CSS.
  • Minimaal mbo werk- en/of denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt werken met deadlines
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)
  • Je kunt goed samenwerken in teamverband

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij in een stage een mix van fun (uitjes-gaming-borrels), creativiteit en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Meer weten over stage lopen bij DTT? Game developer Tom en lead Android developer Jeffrey delen graag hun ervaringen. Bekijk de video’s hier. 

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Meer weten over stage lopen bij DTT? Bekijk hier de video's van DTT 'Support coaches' Tom en Jeffrey.
DTT blog: DTT vervult de rol van support coach
Meer succesverhalen over DTT Nieuw kantoor voor DTT fotoshoot

Meer vacatures

Rein van Strien

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.