Home > Over DTT > Vacatures

Strategie en New Business stagiair

Strategie en New Business stagiair

Wil jij een bijdrage leveren aan de lancering van de nieuwste apps ontwikkeld door DTT? Bij DTT zijn we op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Strategie & New Business stagiaires. Zowel in teamverband als individueel ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten, marketingcommunicatie, onderzoek, positionering vraagstukken en social media van nieuwe app concepten. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten welke in potentie door honderdduizenden gebruikers worden gezien!

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je oplossingen voor bedrijven als de BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Naast ontwikkelen houden we ons ook bezig met het managen en promoten van de apps en adviseren wij onze klanten om zo tot het beste resultaat te komen.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Als stagiair(e) ben je bezig met marktonderzoek voor ons eigen bedrijf of als onderdeel van een klantopdracht. Je bent verantwoordelijk voor content en creatie voor publicaties op social media en websites. Je denkt mee over (social) marketingcommunicatie strategieën en je draagt bij aan alle commerciële activiteiten van DTT en haar opdrachtgevers. Ook krijg je bij DTT de kans om de nieuwste apps als eerst te testen waarna je jouw bevindingen erop los kan laten. Je brengt daarnaast drive, nieuwsgierigheid en een positieve attitude mee. Vanaf dag één werk je aan mooie projecten. Geen fictieve opdrachten als je stage loopt bij DTT! Echt werk dat in de app stores te vinden is. Werk dat in potentie door duizenden gebruikers wordt gedownload. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na afloop van je stage.

Functie eisen

  • Minimaal mbo werk- en denkniveau
  • Affiniteit met social media marketing, content creatie en mobiele oplossingen
  • Je bent nieuwsgierig, meedenkend en zelfstandig
  • Oog voor detail (secuur)
  • Een vlotte pen in Nederlands en Engels
  • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
  • Een proactieve flexibele houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Wil jij graag onderdeel zijn van een snel groeiend en dynamisch multimediabedrijf, word jij enthousiast van apps en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van mooie producten? DTT biedt jou de kans om je snel te ontwikkelen. Oh ja, en bij DTT hebben wij een goedgevulde koelkast dus honger zul je niet snel krijgen! Interesse? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Leuk weetje: wij zijn door de ECABO officieel erkend als leerwerkbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Meer weten over stage lopen bij DTT? Bekijk hier de video's van DTT 'Support coaches' Tom en Jeffrey.
DTT blog: DTT vervult de rol van support coach
Meer succesverhalen over DTT Nieuw kantoor voor DTT fotoshoot

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.