Home > Over DTT > Vacatures

Zomerstage: Designers gezocht

Zomerstage: Designers gezocht

In de periode van juni tot (en met) september heeft DTT meerdere stageplaatsen beschikbaar. Dit is de ideale mogelijkheid om gedurende jouw studie de link tussen theorie en praktijk te leggen. Bij DTT zijn we op zoek naar creatieve MBO/HBO/WO (UI) design stagiaires die hun talenten willen laten gelden. Vind je het leuk om een concept visueel uit te werken? Heb je oog voor detail en vind jij usability en experience ook belangrijk voor de apps op je smartphone? Dan is DTT op zoek naar jou. Lever een bijdrage aan werken voor overheden en multinationals. Jouw werken worden in potentie door honderdduizenden gebruikers gezien!

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als BAM, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent te ontwikkelen. Naast het visualiseren van app concepten en het ontwerpen van websites biedt DTT je de ruimte om jouw creatieve visie op de website van DTT los te laten. Bewijs jezelf en krijg veel mooie projecten toegespeeld. Tijdens je stage werk je samen met verschillende projectmanagers en app developers om samen het beste resultaat te behalen.

Functie eisen

  • Je hebt oog voor detail, bent creatief en resultaat gedreven
  • Je bent flexibel en stressbestendig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt werken met deadlines
  • Je hebt een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)
  • Je bent een enthousiaste teamplayer

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Rein van Strien

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.