Home > Over DTT > Vacatures

Zomerstage: Developers gezocht

Zomerstage: Developers gezocht

Android, iOS & PHP/Web stagiaires gezocht

In de periode van juni tot (en met) september heeft DTT meerdere stageplaatsen beschikbaar. Dit is de ideale mogelijkheid om gedurende jouw studie de link tussen theorie en praktijk te leggen. We zijn op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde PHP, iOS en Android developers. Andere ontwikkelaars zijn ook welkom. Tijdens je stage werk je aan prachtig gedesignde en succesvolle (inter)nationale websites en mobiele applicaties. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten. Jouw werken worden in potentie door honderdduizenden gebruikers gezien!

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als de BAM, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Je krijgt de mogelijkheid om mee te helpen bij de ontwikkeling van nieuwe apps en websites daarnaast zal je bestaande apps en websites optimaliseren. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na de afloop van je stage.

Functie eisen

  • Voor iOS stagiaires: kennis van programmeertalen als Objective-C en het liefst ook SQL, PHP en Swift
  • Voor Android stagiaires: kennis van de programmeertaal Java
  • Voor PHP stagiaires: kennis van de programmeertalen PHP, MySQL en het liefst ook Javascript, jQuery, HTML en CSS. 
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Amparo van Tholl

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.