Home > Over DTT > Vacatures

Zomerstage: Online Marketing

Zomerstage: Online Marketing

In de periode van juni tot (en met) september heeft DTT meerdere stageplaatsen beschikbaar. Dit is de ideale mogelijkheid om gedurende jouw studie de link tussen theorie en praktijk te leggen. We zijn op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde Online Marketing stagiaires. Je krijgt de kans om veel kennis en ervaring op te doen binnen het gebied van online marketing, social media en SEO. Binnen een team dat bestaat uit getalenteerde ontwikkelaars, designers en projectmanagers krijg je de kans om mee te werken aan verschillende innovatieve projecten.

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.

Wat doet DTT?

DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en HTML5. In ons portfolio vind je apps voor bedrijven als de BAM, FOX Sports, De Lotto, KPMG, ING Bank en het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Je stage bij DTT

Tijdens je stage bij DTT krijg je de vrijheid om jouw talent verder te ontwikkelen. Als online marketing stagiair ben je bezig om de verschillende diensten en producten van DTT en haar klanten onder de aandacht te brengen. Je wordt betrokken bij nieuwe projecten en helpt mee om lopende trajecten te verbeteren. Wanneer je goed presteert tijdens je stage, dan garandeert DTT je een (bij)baan na afloop van je stage.

Functie eisen

  • Minimaal HBO/WO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met online marketing en content creatie
  • Je bent leergierig, meedenkend en zelfstandig
  • Ervaring met het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten is een pre
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je kunt werken met deadlines en samenwerken in teamverband
  • Een proactieve houding en verantwoordelijkheidsgevoel (voor kwaliteit en detail)

DTT houdt kantoor in hartje Amsterdam op 1 minuut lopen van de Dam en 5 minuten van Amsterdam Centraal station. Zoek jij een mix van fun (uitjes-gaming-borrels) en een ambitieuze werksfeer? Neem dan contact op met DTT. Stuur jouw CV + motivatie naar hr@d-tt.nl of bel naar +31(0)20 682 2134.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer vacatures

Rein van Strien

Ook werken bij DTT?

Neem dan gerust contact op via de e-mail en stuur ons je CV en motivatie.