Referentie Flamma

10.03.2020

Referentie Flamma

In samenwerking met Flamma ontwikkelde DTT een inspectie app. Een zowel uitdagend als mooi project èn met een tevreden opdrachtgever als resultaat!

''De nieuwe app helpt onze medewerkers om sneller, efficiënter en effectiever te werken.''

Met plezier heeft DTT voor Flamma de Flamma Inspectie app ontwikkeld. De app ondersteunt werknemers bij het opnemen van de werken op locatie, het maken van offertes en bij het delen van offertes en rapporten met de klant. Dankzij de Flamma Inspectie app worden doorlooptijden van brandpreventieprocessen verkort en fungeert de app als samenwerking tussen buitendienst en binnendienst. Wij delen graag de positieve ervaring van Mustafa Demirayak over de samenwerking met DTT:

''Wij hebben DTT de opdracht gegeven om een logboek/inspectie app te ontwikkelen voor ons bedrijf. Na 2 jaar samen gewerkt te hebben met DTT was het eindresultaat zeer positief. DTT houdt zich nog steeds bezig met de nieuwe ontwikkelingen voor onze bedrijfsapp. De nieuwe app helpt onze medewerkers om sneller, efficiënter en effectiever te werken. Geweldig om te zien dat alles binnen ons bedrijf geheel geautomatiseerd is, met dank aan het meedenkende team van DTT. Doing Things Together.''

Benieuwd naar de referenties van andere opdrachtgevers? Bekijk dan onze referentie pagina.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.