Home > Referenties

Referenties

Betrokkenheid, betrouwbaarheid, creativiteit, deskundigheid, eerlijkheid, flexibiliteit, helderheid, kwaliteit, meedenkend, partner, persoonlijke benadering, proactiviteit, professionaliteit, snelheid en transparantie. Een aantal steekwoorden op alfabetische volgorde welke we vaak terug zien komen in de door onze opdrachtgevers afgegeven referenties. Hier zijn we natuurlijk ontzettend trots op.

Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Wij communiceren open en eerlijk, houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw project en zijn altijd bereikbaar. Bij DTT gaan we voor langetermijnrelaties en opleveringen van kwaliteit. Wij begrijpen dat hierin de toekomst ligt.

Klik hier voor een overzicht van onze opdrachtgevers.

Kuraray Noritake Dental Europe referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager, oktober 2017

"DTT heeft het waargemaakt; de opdracht was met een absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze toch altijd stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Bekijk ons project voor Kuraray Noritake Dental Europe: Kuraray noritake rating app

Aslan Muziekcentrum referentie

Aslan Muziekcentrum

Anne Boer, Medewerker educatie Aslan Muziekcentrum, juli 2017

"DTT heeft voor Aslan Muziekcentrum apps ontwikkeld waarmee leerlingen muziek leren maken. DTT werkt heel snel, zijn goed bereikbaar en denken met je mee. De afhandeling en 'nazorg' verloopt heel goed. Ze hebben een duidelijke, gebruiksvriendelijke en degelijke app afgeleverd"

Bekijk ons project voor Aslan Muziekcentrum: Aslan muziekschool app

Warmteservice referentie

Warmteservice

Ramon Kostwinder, E-commerce Manager bij Warmteservice, juli 2017

"Samen met DTT hebben wij een native iOS en Android app ontwikkeld voor onze b2b-klanten. Zij kunnen daarmee reageren op klussen die particulieren hebben geplaatst op ons platform Kluscontact.nl. Samen, omdat wij zelf een API hebben ontwikkeld waar de app mee communiceert.

Bij DTT doet men wat beloofd is. Vooraf zijn we duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot native of niet-native. Tevens wordt goed nagedacht over alle schermen en interacties en de mogelijke complexiteiten die daarbij komen kijken. De app is inmiddels live en wordt naar alle tevredenheid gebruikt door onze klanten."

Bekijk ons project voor Warmteservice: Kluscontact klusplatform app

KPMG referentie

KPMG

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology, januari 2017

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Bekijk onze projecten voor KPMG: KPMG Fine app I en KPMG Fine app II

KNHS referentie

KNHS

Karin Kramer, Online Communicatieadviseur bij de KNHS, november 2016

“Met de realisatie van de eerste KNHS Dressuur- en Menproevenapp voor iOS en Android heeft DTT echt puik werk verricht. Ondanks de korte ontwikkeltijd (en daarmee hoge druk op het project) heeft DTT de gebruiksvriendelijkheid van de app continu bewaakt en ons heldere adviezen gegeven bij het maken van keuzes in functionaliteit en design. Dankzij de prettige en efficiënte samenwerking kon de app volgens planning en binnen budget gelanceerd worden. Het team van DTT is bevlogen en enthousiast, werkt snel en communiceert duidelijk. Een absolute aanrader!”

Bekijk ons project voor KNHS: Dressuur- en menproeven app

Erasmus MC referentie

Erasmus MC

Mary Dankbaar, Programmamanager E-Learning, november 2016

“Wij wilden voor studenten geneeskunde een extra oefenmogelijkheid creëren om hart- en longgeluiden goed te leren interpreteren, binnen realistische medische casuïstiek. We hebben in samenwerking met DTT hiervoor 'Clinical Challenge' ontwikkeld, zodat studenten overal en laagdrempelig dit kunnen oefenen.

DTT was hierbij een betrouwbare partner; de medewerkers denken goed mee, reageren snel op vragen en bieden goede kwaliteit. Door een goed scoresysteem met highscorelijst en goed gepresenteerde animaties met geluiden is het een mooie app geworden waar studenten enthousiast over zijn en veel van leren.”

Bekijk ons project voor Erasmus MC: Clinical Challenge 

Daalder referentie

Daalder

Romke de Vries, Technisch directeur en co-founder, juli 2016

“Vanaf het eerste contact zijn wij zeer goed ondersteund door het team van DTT. DTT komt zelf met aanvullende ideeën en opties voor onze native Android en iOS Daalder Pay app's en responsive website. Voor onze dienstverlening is een continu proces van verbetering en adequate bug oplossing van groot belang, DTT staat altijd klaar om problemen te onderzoeken en op te lossen.”

Bekijk ons project voor Daalder: Daalder betaal app

Eigen Haard referentie

Eigen Haard

Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten, juni 2016

"De ervaringen die wij hebben met DTT als app bouwer zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiënt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app, het doorlopen van het 'Ontwikkelvoorstel stappenplan' heeft ons geholpen het idee scherp op papier te krijgen alvorens we van start gingen met de ontwikkeling van de apps. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."

Bekijk ons project voor Eigen Haard: Blokster app

Cleverstone referentie

Cleverstone

Farid Azarkan, eigenaar, juni 2016

"We hebben prima samengewerkt met de club van DTT. Al bij de eerste contacten maakten ze een professionele en kundige indruk.

In alle fases zijn ze stipt, nauwkeurig en sterker nog ze denken mee met mogelijke alternatieven en oplossingen. Er is binnen tijd en budget gewerkt. DTT levert daarnaast de afgesproken kwaliteit. Bijzonder aan Dylan en Jeffrey is: wat je afspreekt wordt nagekomen!

Ik kan iedereen aanraden om zaken te doen met DTT."

Bekijk ons project voor Cleverstone: GRIP vastgoedmanager

VU Medisch Centrum referentie

VU Medisch Centrum

Erwin van Wegen, Senior researcher Neurorehabilitation, januari 2016

Wij doen al vanaf 2012 naar volle tevredenheid zaken met DTT voor het ontwikkelen van onze Parkinson-Oefeningen Android apps in verschillende talen. Omdat wij werken vanuit een non-profit stichting met charitatieve doelstellingen werd van het begin goed meegedacht over budgetvriendelijke oplossingen. Nadat DTT eerst een iOS app uitstekend had omgezet naar het Android platform zijn ze nu onze vast leverancier voor Android versies van onze app in meerdere talen. De laatste Franstalige versie heeft een complexere ontwikkelslag gemaakt waarbij DTT prima in staat was om snel en efficiënt een in-app purchase en code toegang systeem te implementeren. De medewerkers denken goed mee, zijn flexibel, snel en reageren prompt op mails en telefoontjes. Kortom, een goed bedrijf met uitstekende werknemers.

Bekijk ons project voor VU Medisch Centrum: EFOX Parkinson's oefeningen app

Middin referentie

Middin

Nicolette Jansen, Zorgmanager, augustus 2015

Samen met DTT hebben wij een app gemaakt waarin we seksuele voorlichting geven aan mensen met een licht verstandelijke beperking. Voor ons was het maken van een app nieuw. Voor DTT was de doelgroep nieuw. De jongens van DTT konden onze wensen goed vertalen en omzetten naar een mooi ontwerp en concept, goed passend bij de doelgroep. De jongens van DTT luisteren goed, koppelen terug en leggen uit. We zijn trots op het resultaat en de levering voldoet aan onze verwachtingen.

Bekijk ons project voor Middin: Middin Seksuele Voorlichting-app

NSI referentie

NSI

Dennis van der Stoop, Hoofd Bouwtechnisch Management, juli 2015

DTT heeft voor NSI meerdere apps ontwikkeld waarmee er op de administratieve werkzaamheden tijd en papier wordt bespaard. Nu wordt er direct aan de klant gerapporteerd en gecommuniceerd. Door de snelle aanpak en het continue meedenken in het proces is het makkelijk schakelen met DTT.

Bekijk onze projecten voor NSI: NSI verhuurders app | NSI Parxx

Framez Media referentie

Framez Media

Gerald van Engelen, Owner Framez Media, juli 2015

Inmiddels staat de teller op 4 Android applicaties welke DTT voor ons, in opdracht van onze klanten, heeft gebouwd. Het succes van deze samenwerking is recent doorgetrokken, DTT mag nu ook onze iOS applicaties ontwikkelen. Inzet, professionaliteit en kwaliteit zijn van een hoog niveau. Framez Media is een zeer tevreden klant van DTT.

Bekijk onze projecten voor Framez Media: Framez | Staatsloterij WielerCam app | FOX Sports Camera app | Hi-tec Walking Cam app

Festive referentie

Festive

Michael Webbers, Founder Festive, juli 2015

Vorig jaar zijn we gestart met een platform voor de evenementenbranche, Festive. Na contact met een aantal app developers in Amsterdam wisten we dat DTT de juiste partij was om de iOS en Android applicatie voor het platform te ontwikkelen. We zijn volgens de planning in april 2015 succesvol gelanceerd met de prachtige applicatie die DTT voor ons heeft ontwikkeld!

Bekijk ons project voor Festive: Festive Companion app

Tentoo referentie

Tentoo

Patrick Blom, Manager Marketing en Communicatie, mei 2015

Wij hebben DTT gevraagd het urendeclaratie systeem my.tentoo voor onze klanten te re-designen. DTT heeft vervolgens een hoogwaardig desktop, tablet en mobile design opgeleverd waarin rekening is gehouden met klantwensen. De samenwerking was goed en constructief.

Bekijk ons project voor Tentoo: My Tentoo adaptive webdesign

Yoorsport referentie

Yoorsport

David Edwards, Manager Yoorsport, april 2015

We hebben een aantal software-ontwikkelaars gesproken en hebben uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheidt van andere ontwikkelaars is dat zij zeer betrokken zijn bij het product en zij geven een eerlijk advies waar nodig. Dit zette zich voort gedurende de gehele opdracht. Problemen en vragen werden rap in behandeling genomen. Na een aantal gesprekken, vergaderingen en emailcommunicatie ontstond een road map voor de ontwikkeling van ons business idee voor het web, tablet en smartphones. Fase 1 van onze responsieve website werd op tijd geleverd binnen het budget. Wij vonden in DTT een oprechte, creatieve en meedenkende partner die zijn cliënten op een zeer vriendelijke en persoonlijke manier behandelt!

Bekijk ons project voor Yoorsport: Yoorsport Website

De Lotto referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Bekijk ons project voor de Lotto: Krasloten December kalender game

HG referentie

HG

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology, oktober 2014

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Bekijk onze projecten voor HG: HG Sales app II | HG Order Portal | HG Webshop | HG Order App

RIVM referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM, mei 2014

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (ook buiten, zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben overigens zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey en Dirk steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Bekijk ons project voor het RIVM: RIVM Tekenbeet voorlichtings-app

Welzorg referentie

Welzorg

Sabine Doets, ICT Manager Welzorg, april 2014

Bij het zoeken naar een geschikte partner voor het ontwikkelen van een app, kwamen we al snel uit bij DTT. In het eerste telefoongesprek kregen we een duidelijk beeld over de verschillende manieren waarop apps ontwikkeld kunnen worden met de voor- en nadelen. De offerte was duidelijk en goed qua prijsstelling. Tijdens de ontwikkeling waren de lijnen kort waardoor we snel een app hadden die precies voldeed aan onze wens. De volgende app laten we ook door DTT ontwikkelen.

Bekijk onze projecten voor Welzorg: Welzorg Pechhulp app | RSR Pechhulp app

ING Bank referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Bekijk ons project voor de ING: ING Marketingdag app

BAM Utiliteitsbouw referentie

BAM Utiliteitsbouw

Rinaldo Beunk, Informatisering Koninklijke BAM Utiliteitsbouw, november 2013

Veiligheid op en rondom de bouwplaats is een belangrijk thema voor BAM Utiliteitsbouw en de Koninklijke BAM Groep. Om dit te onderstrepen heeft BAM Utiliteitsbouw de “BAM bouwt Veilig“ web-app geïntroduceerd. In samenwerking met DTT is de web-app met enthousiasme binnen no-time opgezet. Het opzetten en ontwerpen van de web app betrof een spoedopdracht. DTT heeft in zeer korte tijd een complete en werkende oplossing geleverd. Onze complimenten voor DTT haar proactieve en flexibele werkhouding.

Bekijk onze projecten voor BAM Utiliteitsbouw: BAM Inspiratie oplossing | BAM formulier

MFVN referentie

MFVN

Roos de Jong, Bestuurslid Intern Medische Faculteits Vereniging Nijmegen, september 2013

Als studievereniging is communicatie naar je leden van groot belang, daarom is een applicatie voor ons een grote meerwaarde. DTT heeft goed met ons nagedacht over de mogelijkheden en toepassing van de applicatie. Jeffrey en Sigmon waren zeer behulpzaam en ik kon altijd met mijn vragen bij ze terecht. Wij, als medische faculteits vereniging Nijmegen, zijn ontzettend trots op onze applicatie!

Scanny referentie

Scanny

Thomas Detailleur, Eigenaar Scanny, juli 2013

Na wat brainstormen over ons app idee was het tijd om een geschikte partner te zoeken voor de ontwikkeling. Na wat gegoogle kwamen we al vlug uit bij DTT. Even gemaild om het één en ander te bespreken en na mijn grote verbazing had ik binnen 15 minuten antwoord van Jeffrey van Dijk. En dat op een zondag! Meteen met een positieve noot begonnen. Dit bleef de gehele ontwikkeling onveranderd, vlugge behandeling van problemen, vragen, enz. Wij vonden in DTT een oprechte, creatieve en meedenkende partner die zijn cliënten op een vriendelijke en persoonlijke manier behandelt!

Bekijk ons project voor Scanny: Scanny OCR app

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport referentie

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Rian van der Broek, Plv. Chief Information Officer Ministerie van VWS, mei 2013

Voor het ministerie van VWS heeft DTT naar volle tevredenheid de iStrategie app ontwikkeld. DTT heeft actief meegedacht, professioneel geadviseerd en snel en helder gecommuniceerd. Samenwerken met meerdere partijen, tijdsdruk, wijzigingen op het laatste moment: niets bleek een knelpunt.

 

Bekijk ons project voor Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport: iStrategie beleids-app

ADante referentie

ADante

Dave Simons, IT Consultant Adante Business Information, maart 2013

"ADante E-vergadering is een oplossing die papierloos vergaderen binnen uw organisatie mogelijk maakt. In samenwerking met DTT hebben we een app ontwikkeld waarmee de gebruiker via de iPad de agenda en actuele vergaderstukken ter beschikking heeft. De app biedt tevens de mogelijkheid om de vergaderstukken van annotaties te voorzien.

We hebben met een aantal leveranciers gesproken en uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheid van andere app ontwikkelaars is dat zij erg betrokken zijn bij de ontwikkeling van de app. DTT denkt mee, zoekt zaken voor je uit en geeft een eerlijk advies waar dat nodig is. Jeffrey en zijn team communiceren snel en volledig waardoor je als klant altijd in control bent en je nooit hoeft af te vragen ‘hoe staat het ermee?’ Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en we zullen voor de verdere ontwikkeling van de app zeker met DTT blijven samenwerken."

Bekijk ons project voor ADante: ADante E-vergadering app

Sloothaak MA referentie

Sloothaak MA

Mark Sloothaak, Eigenaar SloothaakMA, december 2012

DTT heeft Sloothaak Mobiliteitsadvies op een snelle en professionele wijze geholpen bij het ontwikkelen van een huisstijl, inclusief website. Naast het daadwerkelijk bouwen van de site, werd ik geholpen en geadviseerd bij het kiezen van de juiste uitstraling voor mijn onderneming Mede door de vlotte communicatie ben ik zeer tevreden over het gehele proces, van het concept tot het gewenste eindresultaat. Ook na het opleveren van de site staat men klaar om mij nog te voorzien van deskundig advies wat betreft kleine aanpassingen van de site! Reacties op de huisstijl en de bijbehorende site zijn louter positief te noemen, mede namens mijn relaties en opdrachtgevers!

What you Doing? referentie

What you Doing?

Danny Geveling, Oprichter WhatYouDoing app, november 2012

DTT is tot het uiterste gegaan om voor mij een mooie app neer te zetten. Ze worden gesierd door oprechtheid en professionaliteit. Vragen worden snel beantwoord en ook heeft DTT mij zeer betrokken bij het gehele project. De What you Doing? app is onze eerste app en ik kan zonder twijfel zeggen dat we zonder de inzet van DTT niet tot dit eindresultaat waren gekomen. DTT schuwt het niet om verantwoordelijkheid te nemen en heeft mij enorm geholpen, met alles wat er allemaal bij komt kijken bij het maken en in de markt zetten van een app. Om maar met een goede slogan te eindigen kan ik nog maar één ding zeggen: "Kies voor DTT, want DTT doet en denkt met je mee!

WIMBO Volvo Classics referentie

WIMBO Volvo Classics

Wim Bottinga, Eigenaar WIMBO Volvo Classics, oktober 2012

Iets meer dan een jaar na het opleveren van onze uitnodigende website heeft dit geresulteerd in een nieuwe impuls voor mijn jonge bedrijf. Het uiteindelijke resultaat mag er zijn! Gezien de reacties van de klanten, kunnen we trots zijn op ONS werk. Het is geweldig te zien hoe door deze samenwerking zo'n pakkende website tot stand is gekomen! De bezoekers aantallen op de website gaan geregeld over de 100 per dag. We zien dit ook sterk terug in het aantal nieuwe gezichten dat onze garage bezoekt. Een zeer duidelijk merkbaar verschil vergeleken met de periode voor dat onze nieuwe website is opgeleverd. Het was de investering meer dan waard.

Bekijk ons project voor WIMBO Volvo Classics: Wimbo Volvo Classics Website

Valtifest referentie

Valtifest

Laura Vogelsang, Mede-eigenaresse Valtifest/Plus1, augustus 2012

DTT heeft voor ons de allereerste Valtifest App ontwikkeld. Uit publieksonderzoek blijkt dat de bezoekers van het festival deze een zeer hoge waardering gaven. Het resultaat van vakkundig advies door DTT tijdens de ontwikkeling van de app. Een prettige samenwerking met een prachtig eindproduct.

 

Bekijk ons project voor Valtifest: Valtifest festival app

PIB referentie

PIB

Berry Morre, Eigenaar PIB, juni 2012

Een reorganisatie en een sterk verouderde website, maakte de tijd rijp voor een nieuwe website. Mijn business partner Reduan, van Knibbe Belettering, vertelde mij over zijn positieve ervaringen met DTT. Na een eerste afspraak met Jeffrey van Dijk van DTT, was de kogel snel door de kerk. DTT heeft mij al het werk volledig uit handen genomen. Het design, tekst schrijven en project management is allemaal verzorgd door DTT. In het kort, zeer tevreden over de opstelling en dienstverlening vanuit DTT. Ontvang ook bijna dagelijks positieve reacties op de nieuwe website. De nieuwe website komt ook goed naar voren op mijn iPad, dit is een waardevolle ondersteuning tijdens gesprekken met prospects en klanten.

Saint Gobain Glassolutions referentie

Saint Gobain Glassolutions

Jeroen Thuis, Marketing Manager Saint Gobain Glassolutions, maart 2012

Glassolutions was voor het ontwikkelen van een app op zoek naar een flexibele partij die snel kan schakelen. Na het uitzetten van de aanvraag reageerde DTT snel en accuraat, dit is vervolgens tijdens bij het uitvoeren van de opdracht zo gebleven. De realisatie van een app voor Android en IOS, zowel phone als tablet is geheel door DTT verzorgd. De samenwerking met het DTT team is uitstekend, met een heldere en duidelijke communicatie. Glassolutions is een tevreden klant.

EQ Learning referentie

EQ Learning

Michele Stigter, Eigenaar EQlearning, januari 2012

Jeffrey en zijn team hebben de draad opgepakt waar een voorgaande developer toch afzag van de enorme klus die het bouwen van deze ipad applicatie met zich meebracht. Het project had heel wat voeten in de aarde, maar na veel werk en overleg is het tot een goed eindresultaat gekomen. Het team van DTT heeft mij goed ondersteund bij het ontwikkelen van mijn concept. Een app voor basisschool kinderen, waarin vele onderdelen samen een geheel vormen om kinderen de lesstof van de basisschool op een visuele manier aan te bieden. Een prima samenwerking en een goed eindresultaat!

Sanitairtotaal referentie

Sanitairtotaal

Theun van der Veeken, Nooren Import B.V., december 2011

Om onze klanten in onze nieuwe webshop zo goed mogelijk te informeren waren wij op zoek naar een partij om van onze producten hoogwaardige 3D animaties te maken. Zo kan de klant het product zelf zien en bewegen op de webshop om zo een goede impressie te krijgen van de producten. In onze zoektocht kwamen we terecht bij DTT. Het destijds aangeleverde voorbeeldmateriaal sprak ons erg aan en ook de test animaties die voor ons zijn gemaakt waren erg netjes. Inmiddels hebben we het project met DTT gestart en hebben we al meerdere uitstekende 3D animaties ontvangen. De communicatie verloopt erg goed en er wordt snel gereageerd op vragen en opmerkingen. Kortom; wij zijn uiterst tevreden over het aangeleverde materiaal en over de service van DTT!

BPQD referentie

BPQD

Ben Patelski, Eigenaar Ben Patelski Quality Design, november 2011

Omdat het mijn eerste applicatie betrof, was ik blij verrast met de betrokkenheid waarmee DTT deze opdracht heeft uitgevoerd. Hun meedenken heeft zelfs tot enkele belangrijke verbeteringen geleid. Ook de snelheid van reageren op vragen en opmerkingen was bewonderingswaardig. Ben, om het kort samen te vatten, zeer tevreden.

 

Bekijk ons project voor BPQD: Time4Clocks

Intermac BV referentie

Intermac BV

Bart Willemse, Intermac BV, oktober 2011

Voor de ontwikkeling van een interne iPad app hebben we DTT gevraagd, we wisten goed wat we vroegen en wat de uitdagingen waren. Bij verschillende app developers hetzelfde offerte traject uitgezet en ondanks dat iedereen uiteraard belooft dat dit gemaakt kon worden, was DTT de enige die dit via een filmpje kon aantonen dat ze het ook daadwerkelijk waar konden maken. Dit gaf voor ons de doorslag met een goede club te maken te hebben en dat is gebleken, korte reactietijden, correcte response op vragen en niet moeilijk doen bij kleine wijzigingen. Kortom wij zullen zeer zeker vaker van hun diensten gebruik maken.

Knibbe referentie

Knibbe

Reduan Bakkali, Eigenaar Knibbe Belettering, oktober 2011

Knibbe is al jarenlang thuis op het gebied van belettering, signing en alle vormen van visuele communicatie, Hierbij hoort natuurlijk ook een website die d.m.v. veel fotografie zichtbaar maakt wat we doen en wie we zijn. Voor deze uitdaging hebben wij DTT gevraagd om een site te bouwen die aan de huidige technische voorwaarden voldoet zodat we goed vindbaar zijn en de bezoeker vindt wat hij/zij zoekt. DTT heeft dit vakkundig, snel en professioneel ingevuld, ik denk dat DTT zich onderscheidt in snelheid, goede feedback en voornamelijk het meedenken tijdens het proces, wij zijn uitermate tevreden met het eindproduct. Als je van een eindproduct mag spreken tenminste, aangezien wij ons nu ook realiseren dat online omgeving nooit stilstaat.

MobiGreen referentie

MobiGreen

Henk de Vreugd, General Manager Vanenburg Group BV, september 2011

"Voor de ontwikkeling van onze MobiGreen mobiele applicatie hebben wij gekozen voor de dienstverlening van DTT. Achteraf gezien de juiste keuze. Onze ervaringen met DTT:

  1. Snelle respons op vragen, 
  2. Kwalitatief goede antwoorden, 
  3. Goede technische expertise, 
  4. Betrouwbaar partner die op hoog niveau meedenkt, 
  5. Juiste prijs/prestatie verhouding. 

Hopelijk hebben we nog vele jaren plezier van elkaar."

4Sight referentie

4Sight

Mark Berntssen, Sales en Marketing Manager 4Sight, april 2011

4Sight maakt Virtual Reality in de ruimtelijke ontwikkeling. Daarmee ondersteunen en adviseren wij overheden en ontwikkelaars bij het vermarkten van hun plannen. Door de inzet van deze visualisaties ontstaat meer inzicht, vertrouwen en draagvlak voor bijvoorbeeld vastgoed ontwikkelingsplannen en infraprojecten. Wij hebben DTT gevraagd om ons pallet aan visualisatieproducten uit te breiden door middel van een iPad applicatie voor infraprojecten. Naast de bijzonder prettige en open samenwerking levert DTT ook razendsnel een kwalitatief product voor een superscherp tarief. Kwaliteit is voor meerdere aanbieders weggelegd, maar betrokkenheid en meedenken in voordeel van de klant is tweede natuur voor DTT!

Minicards referentie

Minicards

Arnold Gruppen, Eigenaar Minicards, november 2010

Minicards is een belangrijke speler op de internationale advertentie markt. De Minicards zijn verkrijgbaar in meer dan 7.000 hotels en andere accommodaties wereldwijd. Het advertentie platform van Minicards is hiermee een van de belangrijkste mediums voor het bereiken van toeristen en internationale zakenreizigers. Om onze adverteerders nog beter van dienst te zijn en de reizigers van nog meer gemak te voorzien, hebben wij besloten een Mobiele applicatie te gaan bouwen. Hiervoor hebben wij DTT benaderd. We zijn erg tevreden over de korte tijd die het gekost heeft om van eerste idee naar gereed produkt te komen. De communicatie was erg goed ten tijde van het project. Wij werden achter de broek aangezeten ipv andersom :-) Het resultaat is zeer naar onze tevredenheid. Verder was de after sales service ver boven verwachting.

MILK Strategy & Finance referentie

MILK Strategy & Finance

Laurens Oosting, Consultant MILK Strategy & Finance, september 2010

MILK Strategy & Finance is een van de meest prominente strategisch en financieel adviesbureaus voor het klein- en middensegment. Onze diensten zijn: o.a. Financieel Management, Fusies & Overnames en Strategisch Management. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een gedeelte van het ondernemingsrisico te dragen. We hebben met DTT samengewerkt bij het realiseren van een website eendrachtig de nieuwe strategie van een van onze klanten. De snelheid en service waarmee DTT werkt maakt het een prettige business partner.

Manualise referentie

Manualise

Tom van de Wiel en Ferry Vermeulen, Manualise, augustus 2010

Manualise is gespecialiseerd in diverse soorten informatieontwerp. Specialisten uit het vakgebied "industrieel ontwerpen" zorgen voor een gebruikshandleiding op maat. Voor de optimalisering van onze handleidingen maken we vaak gebruik van 3D tekeningen. In DTT hebben we een goede partner gevonden om onze 2D product schetsen om te zetten naar 3D bestanden. We waren positief verbaasd over de snelheid waarmee DTT haar prijzen communiceert en de producties oplevert.

IBM referentie

IBM

Hans Driesen, IBM, januari 2010

Jeffrey heeft in korte tijd een marketingplan gemaakt en uitgevoerd voor de afdeling BCRS van IBM. Dit is opmerkelijk want in de voorgaande jaren hebben meerdere mensen dit tevergeefs geprobeerd. Daarnaast heeft Jeffrey ook voor andere afdelingen binnen IBM succesvolle marketingactiviteiten gedaan. Ik ken Jeffrey als een pragmatische en hardwerkende collega die voor resultaat gaat.

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.