Routebeschrijving

Ons kantoor is gelegen aan de Sint Nicolaasstraat 9 te Amsterdam. Met de routeplanner van Google Maps stippel je eenvoudig jouw route uit naar ons kantoor. Vul je startpunt in en kies een vervoersmiddel.

Parkeren

De beste optie is parkeren in de Q-park aan Beursplein 15. Steek na het parkeren de straat over richting de Damrak, loop vervolgens de Zoutsteeg door. Sla vervolgens rechtsaf, loop door de Nieuwendijk tot je aan de linkerzijde de Sint Nicolaasstraat 9 ziet.

Een andere optie is parkeren in Q-park aan de Nieuwezijds Kolk 18. Rijdt de Nieuwezijds Voorburgwal op. Na ongeveer 400 meter vind je hier aan jouw linkerhand Q-park. Loop richting de Jacobsdwarsstraat, sla vervolgens rechts om op de Nieuwezijds Kolk te blijven. Ga linksaf naar de Kolksteeg, sla dan rechtsaf naar de Nieuwendijk. Sla ten slotte rechtsaf de Sint Nicolaasstraat in.

Je kunt ook de auto gratis parkeren bij een nabijgelegen treinstation zoals Diemen of Weesp. Om vervolgens de trein te pakken naar Amsterdam Centraal.

Openbaar vervoer

Trein:
Loopafstand ca. 5 minuten vanaf het Centraal Station. Bij het verlaten van het station loop je richting de Damrak, de Damrak loop je door tot aan de Beurspassage. Sla rechts de Beurspassage in, en loop vervolgens rechtdoor tot de Sint Nicolaasstraat 9.

Tram: 
Reis je liever met de tram? Dat kan ook! Vanaf het Centraal Station kun je met tramlijn 1, 2, 5, 13, 17 of 24. Stap uit bij de halte Amsterdam, Dam. Vanaf hier loop je door de Damraksteeg richting de Nieuwendijk. Bij de Nieuwendijk sla je rechtsaf, vervolgens vind je aan de linkerzijde Sint Nicolaasstraat 9.

Bekijk hier de meest actuele reisinformatie.

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.