Multinationals app ontwikkelaar logo

Multinational oplossingen

Doing Things Together,
samen met wereldmerken

logo's
logo's
logo's
logo's
Multinationals app ontwikkelaar logo

Multinational oplossingen

Doing Things Together,
samen met wereldmerken

logo's
logo's
logo's
logo's
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
OVERZICHT Bedrijven Zorg Brand loyalty Kinderen Overheid Serious games Community Lifestyle E-learning Multinationals Duurzaam Start-ups
Randstad Office Configurator
Randstad Office Configurator logo

Randstad Office Configurator arrow right white

4.000 kantoren hetzelfde interieur aanmeten. Wereldwijd thuiskomen.

Digitale transformatie

Voor 40.000+ werknemers

Wereldwijd

Interne Distributie

Randstad Office Configurator
banner background image

Procesoptimalisatie

Onderweg naar meer resultaat met een slimme routeplanner

De HG app is een alles-in-één oplossing voor de buitendienst van HG. Met een uniek puntensysteem wordt de werkdag optimaal en efficiënt ingedeeld, voor maximaal resultaat bij HG én haar klanten.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
Driverman Challenge
Driverman Challenge logo

Driverman Challenge arrow right white

Fernandes zet in op een nieuwe generatie met deze competitieve casual game.

Brand loyalty

Multinationaal

Bredere doelgroep aanspreken

Gamification

banner background image
quote author
quotes

Joost Guntherman

NEW BUSINESS MANAGER

Wij helpen multinationals graag vooruit - met digitale innovaties en een team dat snel kan schakelen.

Wij helpen multinationals graag vooruit - met digitale innovaties en een team dat snel kan schakelen.

arrow right arrow right
`

Nationale campagne

Innovatief actievoeren met Augmented Reality

Greenpeace voert campagne voor de Zuidpoolzee, het leefgebied van pinguïns. Samen bedachten wij het innovatieve concept achter Koning Pinguïn AR– in deze serious game ga je op zoek naar pinguïns bij jou in de buurt. Hier leer je meer over de bedreiging van hun leefgebied en kan je de campagne ondertekenen, direct vanuit de app. Op 1 april werd deze serious game nationaal gelanceerd door Greenpeace, met duizenden spelers en handtekeningen tot gevolg.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
quotes

Goede referenties voor geslaagde samenwerkingen.

Ehtimaad Rais

Online Campagne

"Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. We zijn enorm blij met het eindresultaat!"

Joost Schriever

Global Director Marketing

"DTT heeft voor ons een applicatie gebouwd waarmee wij elke Randstad vestiging in de wereld digitaal kunnen nabouwen en inrichten. Dit gaat ons geweldig helpen bij de mondiale uitrol van onze nieuwe positionering Human Forward. In de tool kunnen meubilair, vloerbedekking, wand decoratie en overige elementen in de ruimte gesleept worden. Tegelijkertijd wordt er berekend welke investering daarmee samenhangt. Wij hebben DTT leren kennen als zeer professioneel, creatief, correct en buitengewoon plezierig."

Johan G. Gelderblom

Director Finance

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd."

Patrick Özer

Senior Manager Forensic Technology

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Veelgestelde vragen

Hoe ondersteunt DTT multinationals met maatwerk digitale oplossingen?

DTT ondersteunt multinationals met maatwerk digitale oplossingen door nauw samen te werken met interne teams en stakeholders. We bieden oplossingen die variëren van het optimaliseren van interne processen tot het ontwikkelen van toegankelijke websites en mobiele apps. Ons multidisciplinair team zorgt voor een flexibele en innovatieve aanpak, afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van de multinational. Door onze expertise en ervaring kunnen we goed inspelen op de veranderende digitale eisen van grote organisaties.

Welke innovatieve oplossingen biedt DTT voor multinationals?

DTT biedt een breed scala aan innovatieve oplossingen voor multinationals, waaronder maatwerk softwareontwikkeling, digitale transformatie, Artificial Intelligence. We ontwikkelen geavanceerde apps en web platforms die bedrijfsprocessen optimaliseren en gebruikerservaringen verbeteren. Onze data-driven strategieën en gebruik van de nieuwste technologieën zoals Progressive Web Apps (PWA), native en hybride apps, zorgen ervoor dat multinationals voorop lopen in hun digitale transformatie. Daarnaast bieden we consultancy en trainingen om teams te versterken. Lees hier meer over onze dienstverlening.

Wat houdt de full-service digitale dienstverlening van DTT in?

De full-service digitale dienstverlening van DTT omvat alles van conceptontwikkeling tot langdurige ondersteuning. Wij bieden diensten zoals strategische consultancy, UI/UX design, maatwerk softwareontwikkeling, en data-driven marketing. Onze aanpak is gebaseerd op een combinatie van data-analyse en creatieve oplossingen, waardoor we op alle fronten kunnen ondersteunen. We werken nauw samen met klanten om hun digitale ambities te realiseren en bieden na de lancering blijvende ondersteuning en optimalisatie. Lees hier meer over onze dienstverlening.

Welke technieken gebruikt DTT voor app ontwikkeling?

DTT gebruikt een verscheidenheid aan technieken voor app ontwikkeling, waaronder native development, Progressive Web Apps (PWA), en hybride oplossingen met frameworks zoals Flutter. We kiezen de techniek op basis van de specifieke behoeften, doelstellingen en budget van de klant. Native apps bieden hoge prestaties en toegang tot apparaat-specifieke functies, terwijl PWA’s en hybride apps snelle ontwikkeling en brede toegankelijkheid mogelijk maken. Onze onafhankelijke advisering zorgt voor de best passende technische oplossing.

Wat zijn de voordelen van een data-driven development aanpak bij DTT?

Een data-driven development aanpak bij DTT zorgt ervoor dat beslissingen worden genomen op basis van feiten en cijfers, wat leidt tot efficiënt gebruik van middelen en optimale resultaten. Door gebruik te maken van analytics tools en het in kaart brengen van gebruikersgedrag, kunnen we nauwkeurig vaststellen welke aspecten van een app verbeterd moeten worden. Dit leidt tot hogere conversie, betere gebruikerservaring, en hogere retentie. Onze aanpak zorgt voor meetbare en onderbouwde keuzes in het ontwikkelproces.

Hoe draagt DTT bij aan de optimalisatie en automatisering van interne processen bij multinationals?

DTT helpt multinationals bij het optimaliseren en automatiseren van interne processen door middel van maatwerk digitale oplossingen. We analyseren bestaande workflows en identificeren inefficiënties. Vervolgens ontwikkelen we software die repetitieve taken automatiseert, data-integratie mogelijk maakt en de samenwerking tussen teams verbeterd. Dit resulteert in verhoogde productiviteit, lagere operationele kosten en betere besluitvorming op basis van real-time data. Onze oplossingen zijn ontworpen om naadloos te integreren met bestaande systemen.

Hoe zorgt DTT voor een goede balans tussen kosten en kwaliteit bij app ontwikkeling?

DTT zorgt voor een goede balans tussen kosten en kwaliteit door middel van transparante begrotingen en een modulaire aanpak. We maken gebruik van open calculaties die inzicht geven in de kosten per functionaliteit, zodat onze opdrachtgevers  weloverwogen beslissingen kunnen nemen. Door de ontwikkeling op te delen in fases, zoals het creëren van een Minimum Viable Product (MVP), kunnen we snel waarde leveren en de app geleidelijk uitbreiden op basis van feedback en budgettaire mogelijkheden.

Hoe zorgt DTT voor continue optimalisatie en verbetering van apps?

DTT zorgt voor continue optimalisatie en verbetering van apps door gebruik te maken van gebruikerstesten, data-analyse en klantfeedback. Na de lancering blijven we de app monitoren en verzamelen we gegevens over gebruikersgedrag en prestaties. Op basis hiervan voeren we regelmatig updates en verbeteringen door. Ons Quality Assurance (QA) team zorgt ervoor dat alle wijzigingen grondig getest worden voordat ze live gaan. Door deze proactieve aanpak kunnen we snel inspelen op veranderingen en de gebruikerservaring voortdurend verbeteren.

Full Service Digital Agency sinds 2010

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

DTT staat voor
Doing Things Together

Samen met onze opdrachtgevers halen wij het maximale uit digitale oplossingen.

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Een digitale oplossing
voor elke uitdaging

Wij maken apps, websites en games voor diverse opdrachtgevers.

Full service.
Voor alles digitaal.

meeting

Concept, design, strategie, ontwikkeling, onderhoud, groei.
Wij doen het allemaal, met één team in centrum Amsterdam.

In overleg stemmen wij onze digitale dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wij helpen je graag digitaal vooruit.

meeting

Onze opdrachtgevers

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. We treden op als expert en adviseur en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwikkelen van een succesvolle oplossing.

Bekijk onze opdrachtgevers arrow-white
dtt - Onze opdrachtgevers
digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast