Community app logo

Community oplossingen

Breng jouw gebruikers
digitaal bij elkaar

logo's
logo's
logo's
logo's
Community app logo

Community oplossingen

Breng jouw gebruikers
digitaal bij elkaar

logo's
logo's
logo's
logo's
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
OVERZICHT Bedrijven Zorg Brand loyalty Kinderen Overheid Serious games Community Lifestyle E-learning Multinationals Duurzaam Start-ups
Wim Hof Method
Wim Hof Method logo

Wim Hof Method arrow right white

Word sterker en gezonder met de officiële Wim Hof app.

Miljoenen downloads

Health community

Multimediale content

Interactieve oefeningen

Wim Hof Method
banner background image
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

MANA
MANA logo

MANA arrow right white

In deze lifestyle en fitness community komen persoonlijke groei, gamification en duurzaamheid samen.

Motiverende gamification

Positieve impact

Persoonlijke begeleiding

banner background image

Digitale verslavingszorg

Altijd een buddy in de buurt met de innovatieve SteunRadar.

De Jellinek Minnesota app verandert levens door mensen met verslavingsproblemen te begeleiden. Gebaseerd op het Minnesotamodel biedt deze zorgapp een hechte gemeenschap waarin deelnemers elkaar kunnen vinden, aanmoedigen en steunen.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
Hebban Boeken community
Hebban Boeken community logo

Hebban Boeken community arrow right white

Boekenliefhebbers samenbrengen op een digitaal platform. Een boekenclub anno nu.

100k+ downloads

4,5 sterren met 3.000+ reviews

Community evenementen

Hebban Boeken community
banner background image
quote author
quotes

Levi Boon

TECHNICAL DIRECTOR

Samen realiseren wij een digitale oplossing die jouw community nieuwe manieren geeft om bij elkaar te komen.

Samen realiseren wij een digitale oplossing die jouw community nieuwe manieren geeft om bij elkaar te komen.

arrow right arrow right
`

Lifestyle community

Join MANA: fitness voor een betere wereld

Samen met personal coach Lars Tegelaars hebben wij de MANA fitness oplossing gelanceerd. In deze innovatieve app spaar je samen met jouw community punten door te sporten. De verdiende MANA punten kan je doneren aan duurzame initiatieven voor een beter wereld. Hoe meer je sport, hoe meer jij bijdraagt. Zo is de MANA fitness app een unieke combinatie van teamwork, duurzaamheid, gamification en community.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
Randstad the Stories
Randstad the Stories logo

Randstad the Stories arrow right white

Voor de viering van het 60-jarig jubileum hielpen wij Randstad haar wereldwijde team samen te brengen.

Multinationaal

Wereldwijde verbintenis

Jubileumviering

Randstad the Stories
banner background image

Wereldwijde community

De officiële Wim Hof app

Met deze app verbeteren miljoenen gebruikers hun leven volgens de unieke Wim Hof Method. Met interactieve oefeningen en belonende gamification zit de Wim Hof app vol functies om gebruikers te begeleiden en motiveren tijdens hun reis naar een gezonder leven. Samen met het team van Wim Hof bouwen wij door naar een all-in-one levensstijl platform.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
quotes

Goede referenties voor geslaagde samenwerkingen.

Harjo Keizer

Adviseur innovatie zorg en ICT

We hebben DTT leren kennen als een fijne club om mee te werken, een proactieve houding en meedenken met de opdrachtgever staan hoog in het vaandel. Bij aanvang van de samenwerking hebben we met DTT een verdiepingsslag gemaakt in strategie en concept, opgevolgd door de levering van een creatief sterk ontwerp met sterke gamification elementen. Verder, hun organisatiekracht en procesmatig gerichte aanpak maakte dat we soepel en steady richting een mooie eindoplevering bewogen.”

Ernst Bohlmeijer

Hoogleraar mental health promotion

"DTT heeft voor ons twee progressive web apps gebouwd. Met de mooie designs hebben we de effectiviteit van onze trainingen kunnen testen in wetenschappelijk onderzoek. Ik heb DTT ervaren als een prettige organisatie om mee samen te werken bij de ontwikkeling van onze apps. Ze denken goed mee en houden zich altijd perfect aan de afspraken. Daarnaast reageren ze adequaat op momenten dat het nodig is. Ik was blij met het resultaat."

Joost Schriever

Global Director Marketing

"DTT heeft voor ons een applicatie gebouwd waarmee wij elke Randstad vestiging in de wereld digitaal kunnen nabouwen en inrichten. Dit gaat ons geweldig helpen bij de mondiale uitrol van onze nieuwe positionering Human Forward. In de tool kunnen meubilair, vloerbedekking, wand decoratie en overige elementen in de ruimte gesleept worden. Tegelijkertijd wordt er berekend welke investering daarmee samenhangt. Wij hebben DTT leren kennen als zeer professioneel, creatief, correct en buitengewoon plezierig."

Han van Egmond

Kernbeheerder

"DTT heeft ons blij verrast met de ontwikkeling van deze app, Operatie Zuiver. Het spel is, net als Pokémon GO, met Augmented Reality in de openbare ruimte te spelen. Het spel is leerzaam, kan je alleen spelen, maar ook met groepen tegen elkaar. Zo kun je in de app scholen en of sportverenigingen toevoegen om competities met elkaar aan te gaan. Wij denken dat het een grote bijdrage kan leveren bij de bewustwording van zwerfafval onder de jeugd. DTT heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van de app. Zij denken creatief mee, komen met oplossingen en staan gereed om onze vragen te beantwoorden. We hebben samen de intentie uitgesproken de app verder te ontwikkelen."

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een community app laten maken?

Een community app biedt talrijke voordelen, waaronder verbeterde communicatie en betrokkenheid binnen een groep. DTT ontwikkelt community apps die leden eenvoudig met elkaar verbinden, informatie delen en samenwerken. Deze apps bevorderen interactie door functies zoals forums, chats en evenementenbeheer. Daarnaast bieden community apps waardevolle inzichten door middel van data-analyse, wat helpt bij het verbeteren van diensten en het verhogen van de tevredenheid onder de leden. Dankzij een gebruiksvriendelijke interface en op maat gemaakte functies zorgt een community app voor een hechte, actieve en goed geïnformeerde community.

Hoe kan een community app de betrokkenheid van mijn leden vergroten?

Een community app vergroot de betrokkenheid van leden door gemakkelijke communicatie en interactie te faciliteren. DTT ontwikkelt apps met functies zoals forums, chats, en pushmeldingen, waardoor leden direct op de hoogte zijn van updates en evenementen. Door leden te betrekken via polls, discussies en gedeelde inhoud, creëert de app een gevoel van gemeenschap en betrokkenheid. Bovendien bieden gamification-elementen en beloningssystemen extra motivatie voor actieve deelname. Hierdoor blijven leden meer betrokken en betrokken bij de community.

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een community app?

De kosten voor het ontwikkelen van een community app variëren afhankelijk van de functionaliteiten, complexiteit en omvang van het project. DTT hanteert een transparante aanpak met modulaire begrotingen op basis van open calculatie, waarbij de kosten per ontwikkeltechniek duidelijk worden gemaakt. Door samen te werken in co-creatie en focus te leggen op de kernfunctionaliteiten, zorgt DTT voor een kosteneffectieve ontwikkeling van community apps.

Hoe lang duurt het om een community app te ontwikkelen?

De ontwikkeltijd voor een community app hangt af van verschillende factoren, waaronder de complexiteit van de functionaliteiten en het ontwikkelproces. Gemiddeld duurt dit 3 tot 6 maanden, hoewel er uitzonderingen zijn. 

Bij DTT wordt het ontwikkeltraject stapsgewijs doorlopen, beginnend met conceptontwikkeling en strategiebepaling, gevolgd door ontwerp, ontwikkeling, testen en optimaliseren. Door te werken in sprints van twee weken en focus te leggen op de belangrijkste functionaliteiten, kan een community app binnen een realistisch tijdsbestek worden ontwikkeld.

 

Hoe verloopt het ontwikkeltraject van een community app bij DTT?

Het ontwikkeltraject van een community app bij DTT verloopt gestructureerd en transparant. Na een kick-off sessie om de doelstellingen en gewenste functionaliteiten te bespreken, doorloopt DTT een traject van conceptontwikkeling, ontwerp, ontwikkeling, testen en optimaliseren. Dit proces wordt ondersteund door regelmatige feedbackmomenten, Agile-methodologie en gebruik van tools zoals JIRA voor efficiënte communicatie en planning. Lees hier meer over onze werkwijze

Kan DTT bestaande platforms integreren in een nieuwe community app?

Ja, DTT kan bestaande platforms integreren in een nieuwe community app. Door gebruik te maken van API's en integratietechnieken kan DTT verschillende systemen en platforms naadloos koppelen. Dit stelt organisaties in staat om bestaande systemen te behouden en tegelijkertijd nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan hun community app. DTT adviseert op maat over de beste integratieoplossingen voor specifieke behoeften en doelstellingen.

Wat zijn de mogelijkheden voor gamification in een community app?

Gamification in een community app biedt diverse mogelijkheden om de betrokkenheid en interactie te vergroten. Enkele voorbeelden zijn het toekennen van punten en badges voor actieve deelname, het organiseren van wedstrijden en challenges, en het aanbieden van leaderboards om de prestaties van leden te vergelijken.

DTT stemt deze gamification-elementen af op de specifieke doelstellingen en behoeften van de community. Dit zorgt voor een geschikte en gepaste vorm van gamification die de motivatie en engagement van de leden verhoogt, zonder de primaire doelen van de community uit het oog te verliezen.

Wat is het verschil tussen een Minimum Viable Product en een volledig ontwikkelde community app?

Een Minimum Viable Product (MVP) is een basisversie van een digitale oplossing met de essentiële functionaliteiten die nodig zijn om te lanceren en feedback te verzamelen van gebruikers. Een volledig ontwikkelde community app omvat alle gewenste functionaliteiten en extra features die zijn toegevoegd na feedback en iteraties op het MVP. 

DTT adviseert een MVP-aanpak om snel een werkende versie van de app te lanceren, gevolgd door iteratieve ontwikkeling om de app verder te verbeteren op basis van gebruikersfeedback.

 

Full Service Digital Agency sinds 2010

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

DTT staat voor
Doing Things Together

Samen met onze opdrachtgevers halen wij het maximale uit digitale oplossingen.

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Een digitale oplossing
voor elke uitdaging

Wij maken apps, websites en games voor diverse opdrachtgevers.

Full service.
Voor alles digitaal.

meeting

Concept, design, strategie, ontwikkeling, onderhoud, groei.
Wij doen het allemaal, met één team in centrum Amsterdam.

In overleg stemmen wij onze digitale dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wij helpen je graag digitaal vooruit.

meeting

Onze opdrachtgevers

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. We treden op als expert en adviseur en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwikkelen van een succesvolle oplossing.

Bekijk onze opdrachtgevers arrow-white
dtt - Onze opdrachtgevers
digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast