Kinder app logo

Digitaal voor kinderen

Leerzaam en leuk voor
de jongste doelgroep

logo's
logo's
logo's
logo's
Kinder app logo

Digitaal voor kinderen

Leerzaam en leuk voor
de jongste doelgroep

logo's
logo's
logo's
logo's
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
OVERZICHT Bedrijven Zorg Brand loyalty Kinderen Overheid Serious games Community Lifestyle E-learning Multinationals Duurzaam Start-ups
Jim Movebooks
Jim Movebooks logo

Jim Movebooks arrow right white

Een hit op kinderdagverblijven. Een klassikaal en leerzaam avontuur om de dag energiek te starten.

Spelen en Bewegen

Licentiemodel

Start-up

Digitale transformatie

Jim Movebooks
banner background image
quote author
quotes

Anastasia Salgina

LEAD DESIGNER

Met speelse interacties ontwerpen wij leerzame oplossingen waar kinderen graag gebruik van maken.

Met speelse interacties ontwerpen wij leerzame oplossingen waar kinderen graag gebruik van maken.

arrow right arrow right
`
MediaMasters Serious Game
MediaMasters Serious Game logo

MediaMasters Serious Game arrow right white

Basisschoolleerlingen mediawijs maken, klassikaal in >8.000 klaslokalen.

>160.000 Leerlingen

Gezien in het jeugdjournaal

Nationale Campagneweek

Recordbreker

banner background image

Pedagogiek e-learning

Spelenderwijs leren voor kinderen met dyslexie en dyscalculie

Chinski is een praktijk die gespecialiseerd is in kinderpsychologie, pedagogiek en remedial teaching. Samen met Chinski hebben wij Tom’s Wereld gerealiseerd, een e-learning serious game voor kinderen met dyslexie en dyscalculie. Samen met een pedagoog van Chinski maken de kinderen een avontuurlijke reis vol oefeningen om te leren schrijven, luisteren, spreken en rekeningen. Met belonende gamification en een speelse vormgeving is het lesprogramma extra toegankelijk en motiverend.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
Driverman Challenge
Driverman Challenge logo

Driverman Challenge arrow right white

Fernandes zet in op een nieuwe generatie met deze competitieve casual game.

Brand loyalty

Multinationaal

Bredere doelgroep aanspreken

Gamification

banner background image
quotes

Goede referenties voor geslaagde samenwerkingen.

Aniek Breevoort

Productmanager

"Netwerk Mediawijsheid is sinds begin 2021 de samenwerking aangegaan met DTT voor de serious game MediaMasters. In een zeer korte doorlooptijd (6 maanden) heeft DTT een volledig nieuwe versie van MediaMasters ontwikkeld incl. lerarenportaal, content managementsysteem, website en de game-omgeving zelf. Dit hebben zij zeer kundig gedaan met oog voor detail en de planning. DTT is een partij die goed mee kan denken in wat er nodig is, adequaat handelt en heel betrouwbaar is. Ze bieden ook goede service over het gebouwde en hebben een hoge reactie snelheid indien er assistentie nodig is. We zijn dan ook heel erg te spreken over deze samenwerking."

Han van Egmond

Kernbeheerder

"DTT heeft ons blij verrast met de ontwikkeling van deze app, Operatie Zuiver. Het spel is, net als Pokémon GO, met Augmented Reality in de openbare ruimte te spelen. Het spel is leerzaam, kan je alleen spelen, maar ook met groepen tegen elkaar. Zo kun je in de app scholen en of sportverenigingen toevoegen om competities met elkaar aan te gaan. Wij denken dat het een grote bijdrage kan leveren bij de bewustwording van zwerfafval onder de jeugd. DTT heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van de app. Zij denken creatief mee, komen met oplossingen en staan gereed om onze vragen te beantwoorden. We hebben samen de intentie uitgesproken de app verder te ontwikkelen."

Ehtimaad Rais

Online Campagne

"Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. We zijn enorm blij met het eindresultaat!"

Marieke Duijn

Communicatieadviseur

"DTT heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar wat uiteindelijk de HHNK Schoon Water game is geworden. Een leuke competitieve én informatieve game. De creatieve en toegankelijke medewerkers van DTT en hun snelle handelen tijdens het ontwikkelproces hebben ons positief verrast!"

B2B start-up

Beweeglessen op 70+ kinderdagverblijven

Jim Movebooks biedt een unieke gymlessen aan voor kinderen: met kleurrijke personages komen bewegen en spelen samen. Toen begin 2020 de Amsterdamse studio haar deuren sloot, heeft DTT geholpen om het Jim Movebooks concept om te zetten naar een schaalbare B2B oplossing. In minder dan 12 maanden groeide deze Amsterdamse start-up in rap tempo uit naar 70+ aangesloten kinderdagverblijven.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
Tom's Wereld e-learning
Tom's Wereld e-learning logo

Tom's Wereld e-learning arrow right white

Spelenderwijs kinderen met dyslexie en dyscalculie leren lezen, schrijven en rekenen.

E-learning

Speciaal voor kinderen

Gamification

banner background image

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een maatwerk kinder app ontwikkelen?
Een maatwerk kinder app biedt unieke voordelen, bijvoorbeeld dat deze volledig is afgestemd op specifieke behoeften en wensen. Dit resulteert in een app die goed aansluit bij de doelgroep, met doeltreffende functies en een optimale gebruikerservaring. Maatwerk apps zijn flexibel, schaalbaar en bieden betere prestaties, wat leidt tot hogere betrokkenheid en tevredenheid van gebruikers.
Wat zijn de stappen in het ontwikkeltraject van een kinder app bij DTT?

Het ontwikkeltraject bij DTT begint met een kick-off meeting om het concept te bespreken. Vervolgens creëren wij een visuele identiteit en een functioneel ontwerp. We maken een begroting en werken toe naar een Minimum Viable Product (MVP). Gedurende het proces werken we in sprints, waarbij we regelmatig feedbackmomenten houden om voortgang te bespreken en aanpassingen door te voeren.

Wat zijn de kosten voor het ontwikkelen van een kinder app bij DTT?

De kosten voor het ontwikkelen van een kinder app bij DTT variëren afhankelijk van de complexiteit en specifieke vereisten van de app. We bieden een transparante begroting op basis van een open calculatie, waarbij we kosten per ontwikkeltechniek en functionaliteit inzichtelijk maken. Dit helpt om een duidelijk beeld te krijgen van de benodigde investeringen. Voor ondernemers die financiering zoeken, kan de Zakelijke Financiering van Rabobank een oplossing bieden. Meer informatie hierover is te vinden op onze finance pagina

Welke soorten maatwerk apps ontwikkelt DTT voor kinderen?
DTT ontwikkelt diverse soorten maatwerk apps voor kinderen, waaronder Progressive Web Apps (PWA's), Native apps, Flutter apps en Hybride apps. Deze brede expertise zorgt ervoor dat DTT onafhankelijk kan adviseren over de beste techniek voor elk project, rekening houdend met de doelgroep en de specifieke functionaliteiten. Meer weten over welke techniek het beste past, lees het artikel: ‘Techniek: Web, Native, PWA of toch Flutter?’.
Hoe zorgt DTT voor de kwaliteit van kinder apps?
DTT waarborgt de kwaliteit van kinderapps door een combinatie van goede gebruikerservaring en technische expertise. In co-creatie met de doelgroep worden kinderapps ontwikkeld die aansluiten op de verwachtingen en belangen van kinderen en ouders. Het QA-team voert handmatige en geautomatiseerde tests uit om de technische kwaliteit te garanderen. Deze grondige aanpak zorgt ervoor dat de apps betrouwbaar, veilig en gebruiksvriendelijk zijn, wat de algehele kwaliteit ten goede komt.
Wat zijn enkele voorbeeldprojecten van kinder apps die DTT heeft ontwikkeld?
DTT heeft diverse succesvolle kinder apps ontwikkeld voor verschillende opdrachtgevers. Enkele voorbeeldprojecten zijn educatieve apps zoals interactieve spelletjes en veilige sociale platforms voor kinderen.
  • Jim Movebooks, dit zijn interactieve, speelse beweeglessen voor kinderen. Zij hebben ‘Jim’tastische’ resultaten met meer dan 300+ Kindergarden kinderdagverblijven die deze app regelmatig gebruiken.
  • MediaMasters Serious Game, een educatieve game die jongeren leert over de gevaren en kansen van digitale media. Deze game wordt jaarlijks in meer dan 8.000 klaslokalen gespeeld.
  • Fernandes Driverman Challenge, een spel dat entertainment combineert om aan te spreken tot de jongere generatie. Met deze game maakt Fernandes het mogelijk om hun nieuwe doelgroep bekend te laten maken met het merk Fernandes.

  • Deze projecten illustreren de veelzijdigheid en expertise van DTT in het ontwikkelen van kindvriendelijke en aantrekkelijke apps.
Hoe kan ik contact opnemen met DTT voor een vrijblijvend gesprek over mijn kinder app idee?
Je kan eenvoudig contact opnemen met DTT voor een vrijblijvend gesprek over jouw kinder app idee. Vul het contactformulier in op de contactpagina of bel direct om een afspraak te maken. DTT staat klaar om jouw ideeën om te zetten in een succesvolle en veilige kinder app.

Full Service Digital Agency sinds 2010

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

DTT staat voor
Doing Things Together

Samen met onze opdrachtgevers halen wij het maximale uit digitale oplossingen.

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Een digitale oplossing
voor elke uitdaging

Wij maken apps, websites en games voor diverse opdrachtgevers.

Full service.
Voor alles digitaal.

meeting

Concept, design, strategie, ontwikkeling, onderhoud, groei.
Wij doen het allemaal, met één team in centrum Amsterdam.

In overleg stemmen wij onze digitale dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wij helpen je graag digitaal vooruit.

meeting

Onze opdrachtgevers

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. We treden op als expert en adviseur en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwikkelen van een succesvolle oplossing.

Bekijk onze opdrachtgevers arrow-white
dtt - Onze opdrachtgevers
digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast