Overheid app logo

Overheid ICT projecten

Voor digitale transformaties
in het publieke domein

logo's
logo's
logo's
logo's
Overheid app logo

Overheid ICT projecten

Voor digitale transformaties
in het publieke domein

logo's
logo's
logo's
logo's
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
OVERZICHT Bedrijven Zorg Brand loyalty Kinderen Overheid Serious games Community Lifestyle E-learning Multinationals Duurzaam Start-ups
Open Marinedagen
Open Marinedagen logo

Open Marinedagen arrow right white

Ontdek de jaarlijkse Marinedagen met deze handige evenementen app.

Jaarlijks evenement

E-learning

Informatievoorziening

Offline Beschikbaar

Open Marinedagen
banner background image
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

MediaMasters Serious Game
MediaMasters Serious Game logo

MediaMasters Serious Game arrow right white

Basisschoolleerlingen mediawijs maken, klassikaal in >8.000 klaslokalen.

>160.000 Leerlingen

Gezien in het jeugdjournaal

Nationale Campagneweek

Recordbreker

banner background image

Digitale transformatie

Landelijk inzicht in beschikbare bedden

In het voorjaar van 2020 was er met spoed behoefte aan een centraal inzicht in beschikbare ziekenhuisbedden. Samen met het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport lanceerde DTT de ziekenhuisbedchecker.nl oplossing. Een nationaal dashboard met realtime inzicht in landelijk beschikbare bedden. In slechts vijf dagen was de eerste versie van het dashboard inzetbaar aan de frontlinie van de zorg.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
quote author
quotes

Mickey Tangerman

Commercial Director

Binnen vaste kaders vinden wij kansen voor creativiteit, innovatie en een doeltreffende digitale ervaring.

Binnen vaste kaders vinden wij kansen voor creativiteit, innovatie en een doeltreffende digitale ervaring.

arrow right arrow right
`
Operatie Z.U.I.V.E.R.
Operatie Z.U.I.V.E.R. logo

Operatie Z.U.I.V.E.R. arrow right white

Samen strijden tegen zwerfafval. Spelenderwijs opruimen én meer leren over duurzaamheid.

Basisscholen competitie

Campagneweek

Voor alle leeftijden

Operatie Z.U.I.V.E.R.
banner background image
quotes

Goede referenties voor geslaagde samenwerkingen.

Aniek Breevoort

Productmanager

"Netwerk Mediawijsheid is sinds begin 2021 de samenwerking aangegaan met DTT voor de serious game MediaMasters. In een zeer korte doorlooptijd (6 maanden) heeft DTT een volledig nieuwe versie van MediaMasters ontwikkeld incl. lerarenportaal, content managementsysteem, website en de game-omgeving zelf. Dit hebben zij zeer kundig gedaan met oog voor detail en de planning. DTT is een partij die goed mee kan denken in wat er nodig is, adequaat handelt en heel betrouwbaar is. Ze bieden ook goede service over het gebouwde en hebben een hoge reactie snelheid indien er assistentie nodig is. We zijn dan ook heel erg te spreken over deze samenwerking."

Nathalie Zwagerman

Communicatieadviseur Social Media

"DTT heeft met het ontwikkelen van de Marinedagen app bijgedragen aan een zorgeloze ervaring voor onze bezoekers tijdens de Marinedagen. In een relatief kort tijdspad is er een fantastisch resultaat neergezet. De applicatie heeft ervoor gezorgd dat onze bezoekers zowel voor, tijdens als na de Marinedagen op de juiste manier werden geïnformeerd. Wij hebben DTT leren kennen als een betrouwbare partner die meedenkt in oplossingen ondanks de nodige uitdagingen. Voor vragen staan zij dan ook 24/7 klaar. Al met al een hele fijne samenwerking. Dank daarvoor!"

Han van Egmond

Kernbeheerder

"DTT heeft ons blij verrast met de ontwikkeling van deze app, Operatie Zuiver. Het spel is, net als Pokémon GO, met Augmented Reality in de openbare ruimte te spelen. Het spel is leerzaam, kan je alleen spelen, maar ook met groepen tegen elkaar. Zo kun je in de app scholen en of sportverenigingen toevoegen om competities met elkaar aan te gaan. Wij denken dat het een grote bijdrage kan leveren bij de bewustwording van zwerfafval onder de jeugd. DTT heeft ons super geholpen met de ontwikkeling van de app. Zij denken creatief mee, komen met oplossingen en staan gereed om onze vragen te beantwoorden. We hebben samen de intentie uitgesproken de app verder te ontwikkelen."

Desirée Beaujean

Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg! Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Nationale campagne

Elk jaar >180.000 basisschoolleerlingen mediawijzer maken

Sinds 2021 realiseren wij MediaMasters, een nationale serious game die meer dan 8.000 klassen in groep 7 en 8 bereikt tijdens de jaarlijkse Week voor Mediawijsheid. Samen met het Netwerk Mediawijsheid en het Instituut voor Beeld & Geluid gaan wij ieder jaar deze unieke uitdaging aan: het bouwen van een effectieve, leuke, spannende en toegankelijke serious game voor de basisschoolleerlingen van Nederland. De recordbrekende MediaMasters oplossing is meermaals gezien in het Jeugdjournaal.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white

Veelgestelde vragen

Hoe verhoogt een overheidsapp de efficiëntie van overheidsdiensten?

Een overheidsapp verhoogt de efficiëntie van overheidsdiensten door processen te digitaliseren en automatiseren. Burgers kunnen eenvoudig toegang krijgen tot diensten, zoals het aanvragen van vergunningen of het doen van meldingen, rechtstreeks vanaf hun smartphone en/of een digitoegankelijke website. Daarnaast kunnen overheidsmedewerkers efficiënter werken dankzij geautomatiseerde workflows en directe toegang tot benodigde gegevens. Meer weten over hoe DTT dit realiseert? Bekijk de werkwijze pagina.

Hoe lang duurt het ontwikkelen van een overheidsapp?

De ontwikkeling van een overheidsapp varieert, afhankelijk van de complexiteit en de gewenste functionaliteiten. Gemiddeld duurt het proces tussen de drie en zes maanden. Dit omvat het voortraject met kick-off meetings, visuele identiteit, functioneel ontwerp en het daadwerkelijke ontwikkeltraject. Tijdens het ontwikkeltraject werkt DTT volgens de Agile methode, waardoor regelmatig feedbackmomenten en testbare leveringen mogelijk zijn.

Kan DTT bestaande systemen integreren in een overheidsapp?

Ja, DTT integreert bestaande systemen in een overheidsapp. Dit betekent dat belangrijke gegevens en diensten vanuit huidige software en databases direct toegankelijk zijn via de nieuwe digitale oplossing. Hierdoor blijven alle systemen goed met elkaar verbonden en wordt de gebruiksvriendelijkheid vergroot voor zowel medewerkers als burgers.

Hoe zorgt DTT voor de beveiliging van overheidsapps?

DTT waarborgt de beveiliging van overheidsapps door gebruik te maken van de nieuwste beveiligingstechnologieën en -methoden. Dit omvat encryptie, veilige API's en regelmatige veiligheidsaudits. Daarnaast voert het interne Quality Assurance team zowel handmatige als geautomatiseerde tests uit om de veiligheid en stabiliteit van de app te garanderen.

Welke rol speelt data-gedreven ontwikkeling bij DTT?

Data-gedreven ontwikkeling speelt een grote rol bij DTT door het gebruik van feiten en cijfers als basis voor beslissingen. Met behulp van passende tools worden gebruikersgedrag en Key Performance Indicators (KPI's) gemonitord. Dit inzicht leidt tot verbeterde functionaliteiten en optimalisaties die direct bijdragen aan de efficiëntie en effectiviteit van de app. Voor meer informatie, bekijk onze pagina over data-gedreven strategie.

Hoe helpt DTT overheidsinstanties met digitale transformatie?

DTT helpt overheidsinstanties met digitale transformatie door op maat gemaakte digitale oplossingen te bieden die processen automatiseren en de dienstverlening verbeteren. Van strategisch advies en conceptontwikkeling tot de implementatie van geavanceerde technologieën zoals AI en data-analyse. Dit resulteert in efficiëntere, transparantere en beter toegankelijke overheidsdiensten.

Full Service Digital Agency sinds 2010

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

DTT staat voor
Doing Things Together

Samen met onze opdrachtgevers halen wij het maximale uit digitale oplossingen.

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Een digitale oplossing
voor elke uitdaging

Wij maken apps, websites en games voor diverse opdrachtgevers.

Full service.
Voor alles digitaal.

meeting

Concept, design, strategie, ontwikkeling, onderhoud, groei.
Wij doen het allemaal, met één team in centrum Amsterdam.

In overleg stemmen wij onze digitale dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wij helpen je graag digitaal vooruit.

meeting

Onze opdrachtgevers

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. We treden op als expert en adviseur en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwikkelen van een succesvolle oplossing.

Bekijk onze opdrachtgevers arrow-white
dtt - Onze opdrachtgevers
digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast