E-learning app ontwikkelaar logo

E-Learning oplossingen

Digitaal leren en lesgeven
leuk én effectief

logo's
logo's
logo's
logo's
E-learning app ontwikkelaar logo

E-Learning oplossingen

Digitaal leren en lesgeven
leuk én effectief

logo's
logo's
logo's
logo's
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN
OVERZICHT Bedrijven Zorg Brand loyalty Kinderen Overheid Serious games Community Lifestyle E-learning Multinationals Duurzaam Start-ups
Slim Academy
Slim Academy logo

Slim Academy arrow right white

Met deze wrapper app versterkt SlimAcademy haar propositie voor 250.000+ studenten.

App als verdienmodel

Doeltreffende wrapper opzet

Toegankelijke studiehulp

Slim Academy
banner background image
quote author
quotes

Mathijs Uytenbogaart

UI/UX DESIGNER

Met interactieve oefeningen en een belonende gebruikerservaring brengen we jouw leerstof tot leven.

Met interactieve oefeningen en een belonende gebruikerservaring brengen we jouw leerstof tot leven.

arrow right arrow right
`
Tom's Wereld e-learning
Tom's Wereld e-learning logo

Tom's Wereld e-learning arrow right white

Spelenderwijs kinderen met dyslexie en dyscalculie leren lezen, schrijven en rekenen.

E-learning

Speciaal voor kinderen

Gamification

banner background image

Nationale campagne

Elk jaar >180.000 basisschoolleerlingen mediawijzer maken

Sinds 2021 realiseren wij MediaMasters, een nationale serious game die meer dan 8.000 klassen in groep 7 en 8 bereikt tijdens de jaarlijkse Week voor Mediawijsheid. Samen met het Netwerk Mediawijsheid en het Instituut voor Beeld & Geluid gaan wij ieder jaar deze unieke uitdaging aan: het bouwen van een effectieve, leuke, spannende en toegankelijke serious game voor de basisschoolleerlingen van Nederland. De recordbrekende MediaMasters oplossing is meermaals gezien in het Jeugdjournaal.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
OntdekMBO Serious Game
OntdekMBO Serious Game logo

OntdekMBO Serious Game arrow right white

Ervaar het MBO zoals nooit te voren. Navigeer door het MBO landschap naar een opleiding die echt bij je past.

Digitaal onderwijs

Klassikale multiplayer

Gamification

Co-Creatie met MBO

banner background image

Recruitment versterken

Geschikte kandidaten werven met een serious game

De opleiding luchtgevechtsleiding zet deze serious game in op werkenbijdefensie.nl om interactief inzicht te bieden in het diverse werkveld van de luchtmacht. In een natuurgetrouwe simulatie leer je over de bijdrage van diverse rollen op de luchtbasis, van monitoren tot onderscheppen. Hoe goed jij speelt geeft een accuraat inzicht in verschillende vaardigheden, zoals oplettendheid en accuraatheid. Deze serious game helpt Defensie en haar recruiters bij het bereiken van een brede doelgroep en het vinden van gemotiveerde kandidaten.

Meer over deze oplossing arrow right white
mobile preview image
Meer over deze oplossing arrow right white
quotes

Goede referenties voor geslaagde samenwerkingen.

Aniek Breevoort

Productmanager

"Netwerk Mediawijsheid is sinds begin 2021 de samenwerking aangegaan met DTT voor de serious game MediaMasters. In een zeer korte doorlooptijd (6 maanden) heeft DTT een volledig nieuwe versie van MediaMasters ontwikkeld incl. lerarenportaal, content managementsysteem, website en de game-omgeving zelf. Dit hebben zij zeer kundig gedaan met oog voor detail en de planning. DTT is een partij die goed mee kan denken in wat er nodig is, adequaat handelt en heel betrouwbaar is. Ze bieden ook goede service over het gebouwde en hebben een hoge reactie snelheid indien er assistentie nodig is. We zijn dan ook heel erg te spreken over deze samenwerking."

Marieke Duijn

Communicatieadviseur

"DTT heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar wat uiteindelijk de HHNK Schoon Water game is geworden. Een leuke competitieve én informatieve game. De creatieve en toegankelijke medewerkers van DTT en hun snelle handelen tijdens het ontwikkelproces hebben ons positief verrast!"

Gabriëlle Hoogendoorn

Adviseur ondernemersondersteuning

"DTT werkte in een korte doorlooptijd een volledige game uit. Korte communicatielijnen. Helder in het verwachtingenmanagement. Veel geduld met onze zoektocht naar het maximaal bereikbare binnen de propositie. Goed in het vertalen van wensen en eisen naar een praktische oplossing."

Mary Dankbaar

Programma Manager E-Learning

DTT was een betrouwbare partner; de medewerkers denken goed mee, reageren snel op vragen en bieden goede kwaliteit. Door een goed scoresysteem met highscorelijst en goed gepresenteerde animaties met geluiden is het een mooie app geworden waar studenten enthousiast over zijn en veel van leren.”

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van een maatwerk e-learning app voor jouw organisatie?

DTT biedt met een maatwerk e-learning app vele voordelen, waaronder een gepersonaliseerde leerervaring die specifiek is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie en doelgroep. Een maatwerk oplossing zorgt voor meer betrokkenheid en effectiviteit doordat de inhoud en functionaliteiten precies aansluiten op de leerdoelen. Daarnaast kunnen maatwerk apps eenvoudig worden geïntegreerd met bestaande systemen, wat leidt tot een naadloze gebruikerservaring. Met maatwerk oplossingen kan je ook unieke functies en branding toevoegen die jouw organisatie verder onderscheiden.

Welke technologieën gebruikt DTT bij het ontwikkelen van e-learning apps?

DTT gebruikt een breed scala aan technologieën bij de ontwikkeling van e-learning apps, afhankelijk van de specifieke behoeften en doelen van het project. Dit kan variëren van native apps voor iOS en Android tot hybride oplossingen zoals Flutter en Progressive Web Apps (PWA). Meer weten over welke techniek het beste past, lees het artikel: ‘Techniek: Web, Native, PWA of toch Flutter?’.

Hoe zorgt DTT voor een gepersonaliseerde leerervaring in e-learning apps?

DTT zorgt voor een gepersonaliseerde leerervaring in e-learning apps door intensieve samenwerking met klanten en gebruikers tijdens het ontwikkelproces. Dit begint met een grondig voortraject waarin gebruikersbehoeften worden geanalyseerd. Tijdens de ontwikkeling worden UI/UX-testen uitgevoerd en wordt feedback van gebruikers geïntegreerd. Co-creatie met de doelgroep zorgt ervoor dat de app perfect aansluit bij hun wensen. Door functies zoals real-time feedback, gepersonaliseerde aanbevelingen, en interactieve elementen te integreren, wordt een motiverende leeromgeving gecreëerd die aansluit bij de unieke leerstijlen van elke gebruiker.

Wat is het voordeel van een data-gedreven aanpak bij e-learning app ontwikkeling?

Een data-gedreven aanpak biedt aanzienlijke voordelen bij de ontwikkeling van e-learning apps. Het stelt ons in staat om op basis van gebruikersdata en analytische inzichten beslissingen te nemen die de effectiviteit en betrokkenheid van de app verbeteren. Dit omvat het optimaliseren van leertrajecten, het identificeren van knelpunten en het personaliseren van de leerervaring. Door continu te monitoren en analyseren, kunnen we de prestaties van de app optimaliseren en zorgen voor een hogere mate van gebruikerstevredenheid en leerresultaten.

Welke rol spelen gebruikerstesten in het ontwikkelen van een e-learning app?

Gebruikerstesten zijn een aanvullende dienst tijdens  het ontwikkelen van een e-learning app waarbij we de oplossing of het ontwerp voorleggen aan gebruikers. Het helpt ons om inzicht te krijgen in de behoeften en uitdagingen van de gebruikers, waardoor we de app kunnen optimaliseren voor een betere gebruikerservaring. Door regelmatige feedbackmomenten in te bouwen tijdens het ontwikkelproces, kunnen we snel inspelen op suggesties en problemen, en iteratieve verbeteringen doorvoeren. Dit zorgt ervoor dat de uiteindelijke app nauw aansluit bij de verwachtingen en behoeften van de gebruikers.

Full Service Digital Agency sinds 2010

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

DTT staat voor
Doing Things Together

Samen met onze opdrachtgevers halen wij het maximale uit digitale oplossingen.

slider image
slider image
slider image
slider image
slider image
slider image

Een digitale oplossing
voor elke uitdaging

Wij maken apps, websites en games voor diverse opdrachtgevers.

Full service.
Voor alles digitaal.

meeting

Concept, design, strategie, ontwikkeling, onderhoud, groei.
Wij doen het allemaal, met één team in centrum Amsterdam.

In overleg stemmen wij onze digitale dienstverlening af op de behoeften en wensen van onze opdrachtgevers.

Neem vrijblijvend contact op voor een advies op maat. Wij helpen je graag digitaal vooruit.

meeting

Onze opdrachtgevers

In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze opdrachtgevers. We treden op als expert en adviseur en nemen de verantwoordelijkheid op ons voor het ontwikkelen van een succesvolle oplossing.

Bekijk onze opdrachtgevers arrow-white
dtt - Onze opdrachtgevers
digital-result
digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

Bel 020 331 5848
icon-close

Offerte aanvragen

Heb je een goed idee of concrete plannen voor het ontwikkelen van een app, game of web oplossing? Vul dan het formulier in voor een vrijblijvende offerte of kostenindicatie. Je ontvangt zo snel mogelijk antwoord van ons.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel

Gesprek aanvragen

Kennismaken met de specialisten van DTT? Je bent meer dan welkom bij ons op kantoor om vrijblijvend je idee te bespreken. Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier.
Probeer het later nog eens of bel ons: 020 331 5848.
Naam is verplicht.
Naam is verplicht.
Ongeldig e-mailadres.
Ongeldig e-mailadres.
optioneel
Ongeldig telefoonnummer.
Ongeldig telefoonnummer.
optioneel
icon-close
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
thank you

Bedankt

We hebben je aanvraag ontvangen en nemen binnen 2 werkdagen contact met je op.

Spoed? Bel ons op 020 331 5848

linkedin Volg ons op LinkedIn
icon-toast