Dienstverlening | DTT
time
ma t/m vr, 9:00 - 18:00
flag-nl
NL dropdown-red
flag-nl Nederlands
email phone
search
RESULTATEN
TOON ALLES
POPULAIRSTE ZOEKTERMEN

DTT is een full service digital agency

Van digitale strategie en ontwikkeling, tot managed-hosting, lancering en marketing. Met onze brede digitale dienstverlening helpen we je graag verder om jouw concept of oplossing te versterken.

Strategie

Samen zoomen we in op de kern van de oplossing. Wat willen we bereiken, en wie is de doelgroep? We komen tot een gefocust concept, en een digitale strategie waarin meetbare doelstellingen centraal staan. Onze concept en strategie diensten zijn geschikt voor nieuwe ideeën tot aan oplossingen die al draaien: wij helpen je graag vooruit.

Design

Van de eerste indruk tot een geslaagde customer journey: ons design team draagt zorg voor een overtuigende presentatie die de gebruiker echt verder helpt. Met onze design dienstverlening geven we vorm aan functie, van de visuele identiteit en gebruikerservaring, tot aan conversiekracht en digitoegankelijkheid.

Ontwikkeling

Het ontwikkelen van maatwerk oplossingen, en alles wat daarbij komt kijken. Met ons in-house ontwikkelteam bouwen wij apps, websites en games in de native, hybride en web technieken die aansluiten op jouw oplossing.

Groei

Gevonden worden is al snel het halve werk. Van de resultatenpagina op Google tot de ranglijsten in de App Store: wij helpen je graag verder om boven de concurrenten uit te stijgen.

digital-result

Overleg met onze digitale experts Overleg met onze digitale experts

icon-toast