UI ontwikkelen voor apps

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT als jouw ontwikkelpartner

 

Het DTT team bestaat uit jonge werknemers die niet terugdeinzen voor een uitdaging en alles met veel enthousiasme aanpakken. Wij hebben onder andere werknemers die zich specialiseren in development, design, marketing en communicatie. Ondanks het feit dat wij een jong team hebben, heeft ons team in de afgelopen jaren enorm veel ervaring op kunnen doen. De markt voor apps en web oplossingen groeit zeer snel. Door projecten uit te werken voor zeer variërende partners zijn wij in aanraking gekomen met contactpersonen en bedrijven uit allerlei sectoren. Wij kunnen dan ook voor vrijwel elke branche een app of web oplossing produceren. Ook doen wij uitgebreid marktonderzoek om te kijken of er geen soortgelijke concepten al bestaan en proberen elke opdracht zo opmerkelijk mogelijk te mogen. Dit maakt ons als organisatie in Nederland erg uniek. Wij hebben aan een aantal grote organisaties in Nederland één van onze diensten kunnen leveren, organisaties zoals: HG, KPMG en de Staatsloterij.

Niet alleen voor de ontwikkelen van UI kun je bij ons terecht, denk ook aan andere oplossing voor jou of jouw organisatie. Wij zijn in staat apps te ontwikkelen, van design tot aan het verzorgen van de distributie in de app stores. Bedrijfsapps om processen eenvoudiger en efficiënter te maken, games die zowel informatief zijn als amuserend of bijvoorbeeld apps om de interne communicatie te verbeteren binnen jouw organisatie. Ook kunnen wij weboplossingen aanbieden, denk hierbij aan websites, webshops en het verzorgen van een content management systeem voor jouw organisatie. Vele grote namen gingen je voor, kijk bijvoorbeeld eens naar ons portfolio; Web en Apps

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Hoe optimaliseren wij de UI?

 

DTT haar team van jonge werknemers voert gebruikerstesten uit. Wij gaan op zoek naar gebruikersfeedback van jouw app als het gaat om UI optimalisatie. Deze feedback verwerken wij in de ontwikkelingen van jouw app, waardoor de voordelen van een goed geoptimaliseerde UI tot zijn recht komen. Wanneer jouw idee nog tot het gewenste eindresultaat moet worden gevormd zullen wij een specifiek vooronderzoek uitvoeren. Meer informatie over het vooronderzoek vind je terug in het ontwikkel stappenplan. User interface kan gezien worden als belangrijke activa van jouw organisatie, UI zou een activa zijn zonder vaste waarde die je niet op de balans van jouw bedrijf terugziet. Echter kan een degelijke investering in UI wel leiden tot bijvoorbeeld meer omzet. UI is daarom zeer essentieel voor jouw app (idee). Als UI ontwikkelaar zijn wij in staat een goedwerkende gebruikersomgeving te creëren voor jouw app of app idee. Ons gedegen ontwikkelteam is gespecialiseerd in het designen van een geschikt en passend UI-design. Met een goedwerkende en duidelijke UI kun jij het aantal actieve gebruikers van jouw app of toekomstige app eenvoudig vergroten. Wij zijn in staat jou bij te staan tijdens het gehele app ontwikkeltraject. Hierin speelt het ontwikkelen van een goede UI dus een belangrijke rol. Daarnaast kunnen wij jou helpen met het concept, de ontwikkeling en de distributie van jouw app. Dus heb jij een goed idee voor een applicatie, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken, wij bieden wellicht uitkomst. Aan de hand van een ontwikkelvoorstel stappenplan en een concept design voor jouw idee, verkrijg je inzicht in het plan van aanpak voor de gehele ontwikkelfase.

 

UI design voor jouw app.

 

Heb jij dus een idee voor een (mobiele) applicatie, maar weet jij nog niet hoe je hiervan een succes kan maken? Dan gaan wij graag met jou aan tafel zitten om de mogelijkheden in kaart te brengen en te bekijken hoe wij jou van dienst kunnen zijn. Door middel van UI optimalisatie verhoog je de gebruikerstevredenheid waardoor mensen jouw applicatie blijven gebruiken. Ons kantoor is gevestigd in het centrum van Amsterdam en goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer. Ben jij op zoek naar meer informatie omtrent de ontwikkeling van een mobiele applicatie en het verbeteren en optimaliseren van de UI. Neem dan vrijblijvend contact met ons op of plan een afspraak. Tijdens deze afspraak kunnen wij jou inzicht geven in de mogelijkheden als jij kiest voor DTT als jouw partner.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.