User interface ontwikkelen voor een app

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van app ontwikkelaar DTT:

 

Als je ons portfolio bekijkt, zie je een heel uiteenlopend bestand van opdrachten. Van de overheid tot een initiatiefnemer of ondernemer. Zowel mensen zoveel wensen, nietwaar? Dat geldt ook voor user interface design. Iedere klant heeft zo zijn eigen ideëen over de vormgeving van zijn app. Maar goed ook, wij zetten onze schouders graag onder originele concepten. Dus wees welkom, neem contact op en laten we jouw user interface app idee bespreken. 

Als app ontwikkelaar weten wij dat design heel belangrijk is. Het kan aantrekken of afstoten en het is de factor die jouw merk of concept uitstraalt naar jouw doelgroep. Of je nu kiest voor een speels of een zakelijk design, het moet passen bij jouw merk, bij jou. Misschien heb je al sterke ideëen over jouw user interface design of misschien wil je juist graag dat jouw app ontwikkelaar je verder helpt. Voor beiden ben je bij ons aan het juiste adres.

DTT helpt je graag met de ontwikkeling van een passende user interface. Bekijk vooral eens onze diverse voorbeelden. Onderstaand lichten we er alvast een paar toe. 

De user interface van CheckYourSafety 

De CheckYourSafety app is een zogenaamde white-label app. Dat wil zeggen een app die in te zetten valt met hetzelfde doel voor meerdere opdrachtgevers. Wat het doel dan is? Risico's verminderen op de werkvloer. Werklui zoals schoonmakers en glazenwassers lopen in sommige gevallen risico rondom hun veiligheid. Als HR manager of ondernemer wil je dit natuurlijk niet op je geweten hebben. Een white label app heeft een uniek soort user interface design. Het moet aansprekend zijn maar ook gebruikbaar voor verschillende type bedrijven. Dat is waarom er gekozen is voor een duidelijk menu, grote buttons en iconen en een signaalkleur. Zulke en andere user interface keuzes worden in overleg gemaakt met jou en onze design sterren. 

iModels design voor modellen 

Een hippe doelgroep als modellen en modellenbureau's moet je ook van een strakke app voorzien. De user interface van de app iModels is modern, dynamisch en herkenbaar. Door een hoge herkenbaarheid vergroot je het gebruikersgemak. Media zoals Instagram of WhatsApp werken voor ons tenslotte vanzelfsprekend. Dit principe hebben wij ingezet voor deze app die modellen en modellenbureau's met elkaar verbindt. 

Fanly Loyalty app

De huidige Fanly app is een remake van een reeds bestaande app. Want ook dat doen we bij DTT: apps beter maken. Soms is een opdrachtgever niet helemaal tevreden over de user interface van zijn huidige app. Sluit dit aan bij jouw situatie? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Zo hebben wij recentelijk de Fanly app in een nieuw jasje gestroken. Zelfde inhoud, beter design. 

Wil je graag meer voorbeelden horen? Neem dan contact met ons op en laat je informeren en inspireren. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

User interface laten maken

DTT is gespecialiseerd in het maken van een user interface voor een app. Een goed uitgedachte user interface is een kritische succesfactor van elke app. Met een goede user interface kun je het aantal actieve gebruikers van uw app aanzienlijk verhogen. 

 

User interface ontwikkelen 

Wil je graag van jouw app idee een groot succes maken? Dan bespreken wij graag met jou de mogelijkheden omtrent het ontwikkelen van een goede user interface van jouw app. In ons kantoor in Amsterdam sparren wij graag met jou over de mogelijkheden. Je kunt contact met ons opnemen door te bellen of een e-mail te sturen. 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.