Adante e-vergadering app overzicht
Oplevering: 2013, kwartaal 1

De Adante e-vergadering app stelt organisaties en haar medewerkers in staat om papierloos te vergaderen. Zo kan met deze iPad app worden bekeken wanneer, op welke dag en tijdstip, waar en door wie de vergadering is gepland en welke vergaderstukken er besproken zullen worden.

De app maakt het medewerkers daarnaast makkelijk om vergaderstukken te annoteren. De documenten kunnen worden onderstreept, omcirkeld, gearceerd en van opmerkingen worden voorzien.

Wijzigingen in documentatie en vergaderdetails worden direct inzichtelijk gemaakt voor alle deelnemers. Alle bestanden en details worden opgeslagen op de goed beveiligde server. Mocht de iPad dus schade oplopen dan blijft de meest recente vergaderinformatie beschikbaar.

De e-vergadering app maakt het medewerkers dus makkelijk en stelt hen in staat op flexibele wijze vergaderingen te plannen en documentatie te delen. Een goed voorbeeld hiervan is de gemeente Papendrecht, die de e-vergadering app als eerste in gebruik heeft genomen en heeft aangesloten op haar database.

Kortom, door de e-vergadering app is iedere medewerker binnen elke organisatie altijd en overal op de hoogte van de meest up-to-date informatie.

Adante e-vergadering app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"ADante E-vergadering is een oplossing die papierloos vergaderen binnen uw organisatie mogelijk maakt. In samenwerking met DTT hebben we een app ontwikkeld waarmee de gebruiker via de iPad de agenda en actuele vergaderstukken ter beschikking heeft. De app biedt tevens de mogelijkheid om de vergaderstukken van annotaties te voorzien.

We hebben met een aantal leveranciers gesproken en uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheid van andere app ontwikkelaars is dat zij erg betrokken zijn bij de ontwikkeling van de app. DTT denkt mee, zoekt zaken voor je uit en geeft een eerlijk advies waar dat nodig is. Jeffrey en zijn team communiceren snel en volledig waardoor je als klant altijd in control bent en je nooit hoeft af te vragen ‘hoe staat het ermee?’ Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en we zullen voor de verdere ontwikkeling van de app zeker met DTT blijven samenwerken."

Dave Simons, IT Consultant

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.