AutoLux car portal overzicht

Out of circulation

AutoLux is hét platform voor de autoliefhebber. Met de AutoLux app blijf je altijd en overal op de hoogte van het laatste autonieuws, de nieuwste modellen, concept cars en releases. AutoLux creëert extra waarde met behulp van user-generated content. Je kunt als gebruiker bijvoorbeeld via speciale rich comments reageren op nieuwsberichten. Via deze rich comments kun je zelf video’s, foto’ en URL’s van je favoriete automerk delen. Zo deel je jouw kennis en nieuws direct met anderen en blijf je altijd op de hoogte van alle ontwikkelingen. Daarnaast kunnen er pushnotificaties worden geactiveerd voor het moment dat er nieuwe informatie in de app wordt geplaatst, onder andere wanneer een andere gebruiker heeft gereageerd op een door jou geplaatste reactie.  

Het AutoLux-platform is volop in ontwikkeling. Zo is het momenteel al mogelijk voor de website, en wordt het in de toekomst mogelijk voor de app, om direct in contact te komen met de dichtstbijzijnde dealer van je favoriete automerk.

De applicatie is in de nabije toekomst te downloaden op zowel iPhone, iPad als Android Phone. Daarnaast ontwikkelde DTT ook de AutoLux website. De website is geheel responsive, hierdoor wordt deze goed weergegeven op desktops, telefoons en tablets.

AutoLux car portal beschrijving

Functionaliteiten

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.