Krasloten December Kalender Game overzicht

Out of circulation

Oplevering: 2014, kwartaal 3

In de Krasloten game is het voor spelers de uitdaging om zoveel mogelijk kerstcadeaus te verzamelen. In het indrukwekkende sneeuwlandschap dient de gebruiker de pinguïn op en neer te bewegen om kerstcadeaus te verzamelen en kerstklokken te ontwijken. Of te wel: een kersteditie van het bekende Flappy Bird spel. Met het verzamelen van de kerstcadeaus ontvangt de speler punten, met als doel om een zo hoog mogelijke high score te behalen.

De Krasloten game is een HTML5 game, waardoor deze ook speelbaar is in zowel mobiele browsers (zoals op Android, iOS en Windows Phone) als op desktop browsers. Het spel is tevens 'gewrapt' tot twee native apps waardoor het spel ook te downloaden was in de Google Play Store en de Apple App Store. Hiermee behaalt het spel dus een optimaal bereik.

Meer Krasloten? Bezoek de website

Krasloten December Kalender Game beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

Alle succesverhalen omtrent de Krasloten December kalender game:

ADformatie: De Lotto komt nu ook met flappy bird kloon
MarketingTribune: Krasloten lanceert nieuwe Flappy Bird
Emerce: Krasloten en DTT Multimedia lanceren game
DTT blog: Pareltjes van persmomenten
DTT blog: Krasloten Game nu ook op Adformatie
DTT blog: December Kalender op MarketingTribune
DTT blog: De Krasloten December Kalender Game op Emerce.nl
DTT blog: Krasloten December Kalender Game nu in de App stores
DTT blog: Uitsturen persbericht over app niet zonder resultaat

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.