Erasmus MC Clinical Challenge overzicht
ios
android
Oplevering: 2016, kwartaal 4

De Erasmus MC Clinical Challenge is een Android en iOS toets applicatie die studenten Geneeskunde in staat stelt om te oefenen op lichamelijke onderzoeken. Een uitdagende applicatie welke de studenten onder tijdsdruk diagnoses laat stellen.

In elke casus, in de vorm van multiple choice vragen en videomateriaal, worden de studenten beproefd op hun kunde en kennis over een relevant geneeskunde vakgebied. Aan het einde van een casus wordt een score berekend die de student kan vergelijken met zijn/haar eerder geplaatste scores of met de scores van medestudenten. De inhoud van elke casus, de vragen, de antwoorden en het videomateriaal zijn voor het Erasmus MC allemaal beheersbaar via een Content Management System (CMS). De app is alleen beschikbaar voor studenten.  

Meer Erasmus MC? Bezoek de website

Erasmus MC Clinical Challenge beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

“Wij wilden voor studenten geneeskunde een extra oefenmogelijkheid creëren om hart- en longgeluiden goed te leren interpreteren, binnen realistische medische casuïstiek. We hebben in samenwerking met DTT hiervoor 'Clinical Challenge' ontwikkeld, zodat studenten overal en laagdrempelig dit kunnen oefenen.

DTT was hierbij een betrouwbare partner; de medewerkers denken goed mee, reageren snel op vragen en bieden goede kwaliteit. Door een goed scoresysteem met highscorelijst en goed gepresenteerde animaties met geluiden is het een mooie app geworden waar studenten enthousiast over zijn en veel van leren.”

Mary Dankbaar, Programma Manager E-Learning

Alle succesverhalen omtrent de Clinical Challenge app:


DTT blog: Nu live: E-learning app voor Erasmus MC
DTT blog: Erasmus MC: "DTT betrouwbare partner"

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.