Festive Companion app overzicht
ios
Oplevering: 2015, kwartaal 2

Festive is hét platform voor festivalgangers in Nederland, België en binnenkort zelfs wereldwijd. Met de Festive app ben je altijd en overal op de hoogte van al het festival aanbod, je favoriete artiesten en krijg je per festival direct toegang tot de line-up, timetable en de plattegrond. De offline werking van de app zorgt ervoor dat de content altijd en overal beschikbaar is. Ideaal aangezien de verbinding op festivalterreinen vaak beperkt is.

Selecteer je favoriete festivals en ontvang push notificaties als de line-up net bekend is gemaakt of de ticketverkoop van start is gegaan. Ieder festival heeft een aparte pagina waarin het programma (line-up) overzichtelijk wordt gepresenteerd. Draai je smartphone een kwartslag (op het programmascherm) en de timetable per podium wordt zichtbaar in landscape mode. Ieder festival heeft een eigen artiestenpagina, hierin vind je een overzicht van het artiestenaanbod. Ook is het mogelijk om de persoonlijke pagina van een artiest te bekijken. Op deze pagina vind je de datum en het tijdstip wanneer, en het podium waarop, de artiest zal spelen. Bovendien kun je een korte biografie lezen van de artiest en heb je de mogelijkheid om door te klikken naar de persoonlijke SoundCloud en YouTube kanalen.

De applicatie is gratis te downloaden op zowel iPhone als Android devices.

Festive Companion app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

Vorig jaar zijn we gestart met een platform voor de evenementenbranche: Festive. Na contact met een aantal app developers in Amsterdam wisten we dat DTT de juiste partij was om de iOS en Android applicatie voor het platform te ontwikkelen. We zijn volgens de planning in april 2015 succesvol gelanceerd met de prachtige applicatie die DTT voor ons heeft ontwikkeld!

Michael Webbers, Founder Festive

Alle succesverhalen omtrent de Festive app:

ING: In het nieuws: Prijzen van festivals stijgen
Persberichten.com: Klaar voor de festivalzomer met de Festive app
Emerce: Klaar voor de festivalzomer met de Festive app
Adformatie: Festive app toont festivalaanbod van de Benelux
MarketingTribune: Festive brengt festivalaanbod Benelux in kaart
DTT blog: Klaar voor de festivalzomer met de Festive app
DTT blog: Uitsturen persbericht over app niet zonder resultaat


Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.