KNHS Open Manegedagen app overzicht
ios
android
Oplevering: 2017, kwartaal 3

De KNHS organiseert in september de jaarlijkse Open Manegedagen. Paardenliefhebbers kunnen vrijblijvend binnenlopen bij deelnemende maneges, waar ze bijvoorbeeld worden rondgeleid of kunnen ponyrijden. Vorig jaar deden er 60 maneges mee aan dit evenement, dit jaar streeft de KNHS naar maarliefst 100 deelnemende maneges.

Met de app kan het publiek heel eenvoudig zien welke maneges deelnemen aan de Open Manegedagen. Bezoekers maken kans op prijzen door het uploaden van een foto op Facebook of door het spelen van de in-app game Paardje Prik. Deze foto's kunnen worden gemaakt als de bezoekers binnen 100 meter van een manege zijn. Verder toont de app het programma en de openingstijden per manege. Naast de app zelf heeft DTT ook een Content Management Systeem geleverd, waarmee de KNHS gemakkelijk deelnemende maneges kan toevoegen en hun informatie kan wijzigen. 

Naast de KNHS Open Manegedagen app heeft DTT ook de KNHS dressuur- en menproeven app ontwikkeld.

Meer info? Bekijk hier de website van de KNHS Open Manegedagen.

KNHS Open Manegedagen app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

“Met de realisatie van de eerste KNHS Dressuur- en Menproevenapp voor iOS en Android heeft DTT echt puik werk verricht. Ondanks de korte ontwikkeltijd (en daarmee hoge druk op het project) heeft DTT de gebruiksvriendelijkheid van de app continu bewaakt en ons heldere adviezen gegeven bij het maken van keuzes in functionaliteit en design. Dankzij de prettige en efficiënte samenwerking kon de app volgens planning en binnen budget gelanceerd worden. Het team van DTT is bevlogen en enthousiast, werkt snel en communiceert duidelijk. Een absolute aanrader!”

Karin Kramer, Online Communicatieadviseur

 

Alle succesverhalen omtrent de KNHS Open Manegedagen app:

DTT blog: Nu live: KNHS open manegedagen app
DTT blog: “DTT... een absolute aanrader!” Aldus opdrachtgever KNHS

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.