KPMG Fine app I overzicht
Oplevering: 2013, kwartaal 1

Deze applicatie is ontwikkeld om KPMG consultants te helpen hun clienten inzicht te geven in de risico's die meekomen met internationale wetten en regels. Na een interactieve slimme enquete wordt een hittekaart getekend. Deze kaart laat de client zijn risico positie zien ten opzichte van internationale wetten en regels.

Het resultaat wat voortkomt uit de enquete en hittekaart biedt de consultant en client de basis waarop oplossingen gerealiseerd kunnen worden. In dit spannende project was DTT verantwoordelijk voor het design en de ontwikkeling van de gehele applicatie. Momenteel is de applicatie niet beschikbaar in de app store, maar word het intern bij KPMG gebruikt. 

Meer KPMG? Bezoek de website

KPMG Fine app I beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.