Kuraray Noritake rating app overzicht
Oplevering: 2017, kwartaal 1

Samen met Kuraray Noritake heeft DTT de Kuraray Noritake app ontwikkeld. De app is een gegevensverzameling tool om de ervaren kwaliteit van producten te achterhalen. Deze applicatie is speciaal ontwikkeld voor gebruik op beurzen. Het verzamelen van de gegevens geschiedt allemaal binnen een offline omgeving. Uiteindelijk worden door middel van een synchronisatiesysteem alle gegeven ratings & reviews geüpload naar de webshop! De Kuraray Noritake app is een waardevolle bron ter inzicht én ter stimulatie van creatieve ideeën met betrekking tot het assortiment. 

Met behulp van een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface worden de gebruikers met gemak door het proces begeleid. Op deze manier krijgt Kuraray Noritake meerdere reviews binnen die van grote waarde zijn voor hun webshop!

Meer Kuraray Noritake? Neem een kijkje op de website.

Kuraray Noritake rating app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Maurice Bonn, European Marketing Manager

Alle succesverhalen omtrent de Kuraray Noritake rating app

DTT blog: commitment DTT lovenswaardig

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.