NSI verhuurders app  overzicht
Oplevering: 2013, kwartaal 2

NSI is een closed-end vastgoedfonds met een notering aan de AMX (MidCap)-index. NSI is op 1 maart 1993 van start gegaan en sinds 3 april 1998 zijn de aandelen aan de Amsterdamse Effectenbeurs genoteerd.

DTT ontwikkelde voor de NSI een Android Tablet app. De app versnelt en vereenvoudigd de werkprocessen voor het NSI-personeel en ook voor de huurders. Met behulp van de NSI app kunnen de verhuurder en de huurder bij het aangaan of beëindigen van een huurovereenkomst snel en gebruiksvriendelijk alle nodige (digitale) formulieren doornemen en invullen. Dit van adres en huurders informatie tot sleutellijst en gebrekenlijst. Na het invullen en ondertekenen van de relevante formulieren, ontvangen zowel NSI als de huurder een ondertekend exemplaar van het rapport in de e-mail. Ook kan de verhuurder bij een beëindiging van een huurovereenkomst, de eerder opgemaakte overeenkomst (tussen verhuurder en huurder) inladen vanaf de server. Dit stelt de verhuurder in staat eerder gemaakte afspraken te controleren, wijzigingen in de meterstanden af te lezen en de sleutel- en gebrekenlijst te bekijken.

Alle documentatie welke wordt opgemaakt met behulp van de NSI app wordt voorzien van een projectnummer, datum en tijdstip en wordt tevens opgeslagen op een centrale serveromgeving. Dit zorgt ervoor dat de verhuurder altijd beschikt over de meest actuele informatie van zowel de huurder als het pand.

Meer NSI? Bezoek de website

NSI verhuurders app  beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

DTT heeft voor NSI meerdere apps ontwikkeld waarmee er op de administratieve werkzaamheden tijd en papier wordt bespaard. Nu wordt er direct aan de klant gerapporteerd en gecommuniceerd. Door de snelle aanpak en het continu meedenken in het proces is het makkelijk schakelen met DTT.

Dennis van der Stoop, Hoofd Bouwtechnisch Management

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.