Kluscontact klusplatform app  overzicht
ios
Oplevering: 2017, kwartaal 2

Stel: je hebt een vraag over jouw sanitair of CV-ketel. Waar ga je heen? Het antwoord daarop ligt vast niet op het puntje van de tong. Zo zonde aangezien er genoeg handige Harry's out there zijn die graag ondersteuning bieden.

De Kluscontact app is een uitbreiding én doorontwikkeling van Kluscontact.nl, het online klusplatform van Warmteservice. Tot op heden was dit platform alleen geschikt voor web. DTT heeft als volgende stap de mobiele applicatie ontwikkeld. De opdrachten die gebruikers van Kluscontact plaatsen, worden automatisch gelinkt aan de aangesloten installateurs. De installateurs zijn vanaf nu snel in staat om via hun smartphone te reageren op binnenkomende opdrachten en klussen. En zo krijgen de consumenten die een opdracht plaatsen, sneller een antwoord.

Meer Warmteservice? Bezoek de website

Kluscontact klusplatform app  beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"Samen met DTT hebben wij een native iOS en Android app ontwikkeld voor onze b2b-klanten. Zij kunnen daarmee reageren op klussen die particulieren hebben geplaatst op ons platform Kluscontact.nl. Wij hebben zelf een API ontwikkeld waar de app mee communiceert.

Bij DTT doet men wat beloofd is. Vooraf zijn we duidelijk geïnformeerd en geadviseerd over de verschillende mogelijkheden met betrekking tot native of niet-native. Tevens wordt goed nagedacht over alle schermen en interacties en de mogelijke complexiteiten die daarbij komen kijken. De app is inmiddels live en wordt naar alle tevredenheid gebruikt door onze klanten."

Ramon Kostwinder, E-commerce Manager bij Warmteservice

Alle succesverhalen omtrent de Kluscontact app:

DTT Blog: Kluscontact app van Warmteservice
DTT Blog: Nu live: de Kluscontact app
DTT Blog: DTT: gewoon perfect geregeld

Meer oplossingen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.