Ajax Fanzone update

30.03.2015

Ajax Fanzone update

Er is een nieuwe update uitgekomen voor de Android versie van de Ajax Fanzone app. Bij deze update zijn enkele prestatieverbeteringen doorgevoerd, daarnaast is de app voorzien van een compleet nieuw design. De grootste verandering zit in het menu, de oude menuknoppen onderaan het scherm zijn vervangen door een ‘hamburgermenu’. Speciaal voor de echte Ajax ‘die-hards’ is het oude Ajax logo op een subtiele manier verwerkt in de app. Dit tot grote tevredenheid.

Naast de aanpassingen aan het design zijn ook de prestaties van de app zelf flink verbeterd. Zo is de laadtijd van de app veel korter en is het swipen naar een nieuw artikel verder geoptimaliseerd. 

De afgelopen maand zijn we ook druk bezig gewest om de iOS app te voorzien van een update. Een nieuwe feature bij deze update zijn ‘sterren en kleuren’. Gebruikers ontvangen sterren voor de duur van de inschrijving, het aantal geplaatste reacties en het aantal ontvangen likes. Om de app nog beter en sneller te laten functioneren zijn er ook de nodige bugfixes doorgevoerd. 

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.