De Famiflora loyalty app: 500 ratings en 4.4 sterren

20.06.2019

De Famiflora loyalty app: 500 ratings en 4.4 sterren

De Famiflora app doet het goed in de app stores: met lovende reviews, tienduizenden downloads, 500 ratings en een gemiddelde score van 4.4 sterren!

Een app voor het grootste tuin-en decoratiecentrum van België 

Met het doel de klantloyaliteit te vergroten hebben Famiflora en DTT de handen ineen geslagen, uit deze samenwerking is zes maanden geleden de Famiflora loyalty app geboren. Gebruikers kunnen hun fysieke of digitale klantenkaart koppelen aan de loyalty app en op deze manier kunnen zij bij iedere aankoop punten sparen. Deze punten kunnen vervolgens worden ingewisseld voor leuke rewards, zoals een gratis bonsaiboom of 10% korting op het bloemen assortiment. Naast het sparen voor leuke rewards, is het gemakkelijk om productinformatie op te zoeken met de app. Scan simpelweg de barcode met je smartphone en voilà!

Tevreden gebruikers met lovende reviews

Binnen zes maanden heeft de Famiflora loyalty app meer dan 500 ratings mogen ontvangen, met een topresultaat van 4.4 sterren gemiddeld. Hieronder een kleine greep van de lovende reviews:

★★★★★ “Toffe App met klantenkaart”

“Zeer handige App: zo heb ik de klantenkaart altijd bij me, kan ik mijn aankopen volgen, krijg ik punten en toffe cadeaus. Bovendien vergelijk ik nu overal de prijzen met de prijsscanner. Proficiat”

★★★★★ ”Uitstekend en praktisch”

“Een erg goede app, uitstekend en praktisch. Mis het niet!”

★★★★★ “Geniaal!”
“Heel praktisch omdat je geen kaart nodig hebt om cadeaupunten te sparen! Geniaal!”

Heb jij de Famiflora loyalty app nog niet? Download de app dan nu in de App Store of de Google Play Store.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.