Hebban Boekenapp: een succesverhaal

24.10.2017

Hebban Boekenapp: een succesverhaal

Sinds de livegang van de Hebban Boekenapp op 19 oktober, bevindt de app zich in een 'succes-rollercoaster'. Binnen enkele dagen meer duizenden nieuwe gebruikers. Ook ratings en reviews om van te dromen stromen binnen in beide app stores.

Nummer 1 in Google Play en nummer 3 in de iTunes App Store

Veel en actief gebruik in een korte tijd wordt beloond door de app stores. Zo bereikte de Hebban Boekenapp sinds afgelopen weekend de nummer 1 positie in de 'Trending lijst' van de categorie 'Book & Reference' in de Google Play Store. Ook in de iTunes App Store bleef het snelle succes van de app niet onopgemerkt, hier scoort de app een 3e plek in de hitlijst 'Top gratis Boeken apps'.

Goede ratings en reviews voor Hebban

In de Google Play Store zijn al meer dan 60 ratings ontvangen en heeft de Hebban Boekenapp een gemiddelde rating van 4,5 sterren. In iTunes scoort de app ook goed met een gemiddelde rating van 4,4 sterren (uit  meer dan 25 ratings). Ook reviews zijn alom positief. Hier een kleine greep uit de reviews.

????? door Petra Philips
"Geweldige app! De website was al top de app is heel handig... je kan bijhouden welke boeken je hebt gelezen, recessies lezen, over de nieuwste boeken lezen... kortom top!!!"

????? door Greet Oostvogels
"Wat een leuke app! Het opzoeken van een titel gaat vliegensvlug. Je krijgt heel wat informatie mee, kunt recensies lezen. Je eigen boekenplank bekijken en aanvullen. Volgen welke boeken trending zijn. Met deze app ben je als boekenliefhebber altijd up-to-date. En het scannen is super leuk. :)"

????? door Hansie Worst
"Werkt fijn, de boekenscanner is erg handig om bij de hand te hebben! Daarnaast echt een goede update tov de vorige app! Ook goed dat je nu bij je eigen boeken kan, je leeslijst kan bijwerken en dat de zoekfunctie gewoon erg goed werkt! Chapeau!"

Heb jij de app nog niet? Download dan nu de Hebban Boekenapp in de App Store of de Google Play Store.

Alle succesverhalen omtrent de Hebban Boekenapp:

Hebban: Download nu de Hebban Boekenapp in de Google Play Store
Hebban: Download nu de Hebban Boekenapp in de iTunes Store
Boekblad.nl: Hebban Boekenapp is gelanceerd
E-readers: Nieuwe Hebban Boekenapp is live
DTT blog: Hebban Boekenapp nu live

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.