De OSR Star Finder 2.0 app: meer dan 1 miljoen downloads

09.07.2019

De OSR Star Finder 2.0 app: meer dan 1 miljoen downloads

 De OSR Star Finder 2.0 app is de ster van de app stores: met lovende reviews, meer dan 1 miljoen downloads en een gemiddelde rating van 4,5 van de 5 sterren!

Het universum in jouw hand

Met de OSR Star Finder 2.0 app kun je een ster benoemen voor een speciaal moment in jouw leven (of het leven van een ander). Want wat is er nou romantischer dan het geven van een ster aan jouw geliefde? Verken het universum om de perfecte ster te vinden. De app geeft inzicht in data en tijdstippen waarop de ster vanaf jouw locatie het best te bewonderen is. Naast het benoemen van een ster, is het ook mogelijk om cadeaupakketten te versturen en informatie over de sterren op te vragen.

Tevreden gebruikers met lovende reviews

De OSR Starfinder 2.0 app behaalt mooie resultaten en heeft maar liefst 4700+ ratings mogen ontvangen met een topresultaat van 4,5 van de 5 sterren. Wij delen graag een paar lovende reviews:

????? “Top-app”

“Een leuk speeltje voor de leergierigen onder ons en makkelijk in gebruik.”

????? ”Stars on the go”

“Deze app is de perfecte keuze om buiten constellaties en sterren te spotten. Ik raad deze app ten zeerste aan voor klas demonstraties met een telescoop. Zeer geschikt voor de proximale plaatsing van telescopen die wijzen naar de Noordster.”

????? “Coole app”
“Best een coole app en eigenlijk ook best wel informatief en het creëert de mogelijkheid om meer te leren over astronomie.”

Heb jij de OSR star Finder 2.0 app nog niet? Download de app dan nu in de App Store of Google Play Store

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.