Nu live: de DTT AR Showcase app

06.12.2019

Nu live: de DTT AR Showcase app

De DTT AR Showcase app is ontwikkeld om potentiële relaties van DTT te inspireren en informeren over de mogelijkheden van Augmented Reality.

De mogelijkheden van Augmented Reality

De DTT AR Showcase app bevat vijf interactieve voorbeelden die tonen hoe Augmented Reality technologie benut kan worden in een applicatie. Zo kan de gebruiker:

  1. Een virtuele kamer ontdekken in AR met de Portal functie. De Portal functie creëert een deur in AR die leidt naar de slaapkamer van Vincent van Gogh. Vervolgens kan de gebruiker ook door de kamer lopen en de verschillende objecten bestuderen.
  2. In de ruimte tekenen met de Line Drawer, deze tekeningen zijn zelfs tot 100 meter afstand nog te zien.
  3. 3D modellen schalen, roteren en plaatsen in de omgeving met de Object Placer.
  4. Een moment vastleggen als een foto in de lucht en een gallerij van foto's weergeven in de omgeving met de AR Screenshot functie.
  5. De omgeving veranderen met de Plane Texture Picker. De Plane Texture Picker visualiseert herkenningspunten die gevonden worden door de camera middels het particle systeem, vervolgens worden deze herkenningspunten gevisualiseerd in Augmented Reality.

DTT heeft nog meer in petto voor de DTT AR Showcase app en de app zal dan ook in de toekomst worden uitgebreid met extra demo's. Ben je zelf ook benieuwd naar de mogelijkheden van Augmented Reality? Download dan nu de DTT AR Showcase app op iOS of Android.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.