08.12.2020

Nu live: de EFDN Healthy Football League app

De verbindende kracht van voetbal gebruiken om een actieve en gezonde levensstijl te promoten? Dat kan met de EFDN Healthy Football League app.

De verbindende kracht van voetbal

Het European Football for Development Network (EFDN) zet de kracht van voetbal in als instrument om sociale maatschappelijke projecten te promoten, kennis te delen en nieuwe mogelijkheden voor haar leden te creëren.

De Healthy Football League app

In samenwerking met EFDN ontwikkelde DTT de Healthy Football League app. De Healthy Football League app is een initiatief om een gezonde levensstijl te promoten. Gebruikers van de app kunnen zich aansluiten bij hun favoriete club en concurreren tegen andere clubs in Europa. Door te wandelen, hard te lopen of te fietsen kunnen gebruikers punten verzamelen voor hun club. De punten worden berekend op basis van het aantal stappen, verbrande calorieën en de afgelegde afstand. Naast punten verzamelen, kunnen gebruikers verschillende badges verdienen voor hun prestaties. De rankings zijn verdeeld in een lokaal, nationaal en internationaal niveau waardoor de app stiekem toch iets weg heeft van de UEFA Europa League competitie.

Om het community gevoel van de app verder te versterken, bevat de app ook een chatfunctie zodat fans hun liefde kunnen delen voor hun favoriete voetbalclub.

Download de EFDN Healthy Football League app nu op Android of iOS

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.