Nu live: de Flamma inspectie app

03.10.2019

Nu live: de Flamma inspectie app

Flamma biedt slimme oplossingen om gebouwen brandveilig te maken. Om de Flamma dienstverlening nog verder te verbeteren, hebben we de Flamma inspectie app ontwikkeld.

Ondersteuning op locatie

De Flamma inspectie app helpt werknemers van Flamma bij het opnemen van de werken op locatie, het opstellen van offertes en het delen van de offertes en rapporten met de opdrachtgevers. Zo kunnen de werknemers tijdens de inventarisatie van constructies uit te voeren werken plaatsen op een interactieve bouwtekening en kan er na de inventarisatie geautomatiseerd een offerte worden uitgedraaid met behulp van de applicatie. Dit scheelt natuurlijk extra (kostbare) handelingen voor de Flamma medewerkers èn de opdrachtgever weet snel waar hij of zij aan toe is. Na het akkoord van de opdrachtgever kan er middels het CMS een monteur worden toegewezen aan de opdracht.

Verder optimaliseert de app de samenwerking tussen de buitendienst en binnendienst medewerkers van Flamma. De buitendienst medewerkers kunnen via de app foto’s sturen om aan te geven dat het werk voltooid is, deze worden vervolgens op het hoofdkantoor gecontroleerd. Zodra een opdracht is afgerond, kan er met een druk op de knop een rapportage voor de opdrachtgever worden uitgedraaid.

De nieuwe oplossing helpt Flamma medewerkers om sneller, efficiënter en effectiever te werken.

Meer Flamma? Bezoek dan de Flamma website.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.