Nu live: de Read2Speak voorlees app

01.03.2017

Nu live: de Read2Speak voorlees app

Veel WhatsApp, mail en andere meldingen na een tijdelijke offline fase? Read2Speak biedt de oplossing, laat je meldingen voorlezen!

Te veel meldingen? Read2Speak lost het op!

De Read2Speak applicatie is een tool die ervoor zorgt dat jouw binnengekomen berichten worden voorgelezen. Het idee is ontstaan vanuit de vele meldingen die vaak op de smartphone binnenkomen. Je kunt het zo gek niet bedenken, meldingen van social media, nieuws apps, games en chats. Gebruikers van deze apps zijn vaak niet in staat of in de gelegenheid om dit allemaal te lezen.

De gebruiker kan een keuze maken om berichten direct voor te laten lezen, maar kan er ook voor kiezen om dit later te doen. Waarbij de directe functie uiteraard zeer gemakkelijk is voor op de fiets of in de auto. Be safe, pak niet continu je smartphone erbij tijdens het rijden, laat de app het werk doen! Logischerwijs is de applicatie natuurlijk ook enorm praktisch voor slechtzienden en analfabeten. Met verscheidene functies zoals de snelheid van het voorlezen kan elke gebruiker de applicatie aanpassen tot zijn wensen. 

Meer over Read2Speak? Klik hier!

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.