Referentie gemeente Medemblik

08.05.2019

Referentie gemeente Medemblik

DTT ontwikkelde in samenwerking met de gemeente Medemblik een aanbestedingstool. Een mooi project en weer een tevreden opdrachtgever erbij!

''DTT is een aanrader om mee samen te werken.''

Voor de gemeente Medemblik heeft DTT een PWA (Progressive Web App) opgeleverd. De PWA zorgt ervoor dat het aanbestedingsproces binnen de gemeente Medemblik nog soepeler verloopt. De aanbestedingstool is sinds vorige week live en we zijn erg blij om te horen dat de gemeente Medemblik tevreden is over de samenwerking tot zover. We delen graag de positieve woorden van Minke Jellema, inkoop adviseur van de gemeente Medemblik:

"DTT heeft ons enorm goed geholpen om onze (vele) wensen en ideeën om te vormen naar een ondersteunende Web-App voor al onze inkoop- en aanbestedingen. Het ombuigen van wettelijke vereisten naar een 'simpel' en gebruiksvriendelijke hulpmiddel voor onze inkopers was zeker een uitdaging. Deze uitdaging heeft DTT enorm goed ingevuld. Wij zijn erg blij met het eindresultaat! DTT is een aanrader om mee samen te werken. Ze zijn open en transparant en zijn heel goed in het uitvoeren van een concreet idee." 

Benieuwd naar de referenties van onze opdrachtgevers? Neem dan een kijkje op onze referentie pagina.

 

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.