Referentie Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

28.01.2021

Referentie Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

In opdracht van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) ontwikkelde DTT de HHNK Schoon Water game. Met trots delen wij deze referentie als gevolg van een prettige samenwerking.

‘’De creatieve en toegankelijke medewerkers van DTT en hun snelle handelen tijdens het ontwikkelproces hebben ons positief verrast!"

Het HHNK is een Nederlands waterschap en elke dag werkt het HHNK aan de bescherming van het land tegen water, wateroverlast, watertekort en het zuiveren van water. Als onderdeel van een bewustwordingscampagne is de HHNK Schoon Water game reeds sinds twee maanden succesvol gelanceerd op het Facebook Instant Games platform, waar het tot op heden meer dan zesduizend spelers heeft weten te trekken. Samen hebben deze spelers meer dan 15 duizend keer gespeeld, meer dan een half miljoen stukken afval uit het toilet weten te houden en is de game ruim tweeduizend keer gedeeld.

Graag delen wij de positieve referentie van Marieke Duijn, communicatieadviseur bij het HHNK: 

''We wilden graag een online spel laten ontwikkelen dat de inwoners meer bekend maakt met het werk van het waterschap en wat inwoners zelf kunnen doen voor schoon oppervlaktewater. Met daarin weetjes over water zodat het niet alleen leuk is maar je ook nog iets kunt leren als je het spel speelt. DTT heeft ons goed geholpen bij de zoektocht naar wat uiteindelijk de HHNK Schoon Water game is geworden. Een leuke competitieve én informatieve game. De creatieve en toegankelijke medewerkers van DTT en hun snelle handelen tijdens het ontwikkelproces hebben ons positief verrast!''

Benieuwd naar de referenties van andere opdrachtgevers? Neem dan een kijkje op onze referentiepagina.

Meer blogs

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.